Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Startti ammattiin - alle 30-vuotiaille nuorille (Työvoimakoulutus nro 698883)

Koulutus alkaa 23.8.2021
Haku päättyy: 1.8.2021


Kohderyhmänä ovat alle 30-vuotiaat työnhakijat, jotka etsivät omaa alaa ja eivät vielä ole suorittaneet toisen asteen tutkintoa. Koulutus sopii sinulle, jos

 1. haluat lisätietoa omista vahvuuksistasi
 2. haluat ohjausta ja tukea oman koulutus- ja työurasi suunnittelussa
 3. olet halukas kokeilemaan valitsemaasi alaa tai aloja joko oppilaitoksen tai työelämän ympäristössä.

Koulutuksen tavoitteena on osaamisesi kehittäminen siten, että pystyt hankkimaan toisen asteen tutkinnon ja/tai työllistymään.

Toteutus

Koulutus alkaa 23.8.2021 ja kestää yhteensä 16 viikkoa (päättyy 13.12.2021). Neljän ensimmäisen viikon aikana rakennetaan urasuunnitelma, jota toteutetaan seuraavan 12 viikon aikana valitsemallasi alalla joko oppilaitoksessa opiskelemalla tai työssäoppimalla.


Keskeiset ammatilliset oppimisympäristöt:

 • Autoala
 • Kone- ja tuotantotekniikka
 • Sähkö- ja automaatioala
 • Rakennusala
 • Talotekniikka
 • Logistiikka
 • Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
 • Ravintola- ja cateringala
 • Sosiaali- ja terveysala
 • Liiketoiminta
 • Tieto- ja viestintäteknikka
 • Puutarha-ala

Ammatillisen jakson aikan opiskelija saa käsityksen alasta ja alan koulutuksen vaatimuksista. Ammatillisen jakson aikana suoritetaan alalla tarvittavat luvat, passit ja kortit.

Koulutus koostuu pääsääntöisesti kontaktiopetuksesta oppilaitoksessa poikkeustilanne huomioiden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähiopetusta, verkko-opetusta, opiskelijan itsenäistä työskentelyä, yksilöllistä tai pienryhmäohjausta sekä työpaikalla tai projektissa tapahtuvaa oppimista.

Hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja ovat 20-29-vuotiaita.

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä koulutushakemus työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus, hakutunnuksena koulutuksen numero 698883 tai jättämällä hakulomake työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus. Hakuaika päättyy 1.8.2021, jonka jälkeen sinut kutsutaan mahdollisesti valintahaastatteluun.

Koulutuksen aikaiset etuudet

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse Koulutusneuvonnasta p. 0295 020 702 ma- pe klo 9.00-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Lisätietoja koulutuksesta antaa Aulis Veteläinen.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Tuntiopettaja päätoiminen

Aulis Veteläinen

050 575 4573

Johtaja, yritys- ja elinvoimapalvelut

Anne Vuorinen

050 415 0974

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi