Taideteollisuusalan ammattitutkinto (AT)

Humanistiset ja taidealat

Koulutus on tarkoitettu niille, joilla on alan ammatillinen perustutkinto tai vastaava sisustusalalle soveltuva ammatillinen koulutus tai noin kolmen vuoden työkokemusta vastaava osaaminen alalta. Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Sisustusalan ammattitutkintoon opiskellessasi opit hallitsemaan sisustuskokonaisuudet paremmin ja vahvistat erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa tarvitsemiasi sisustusneuvontataitoja. Opit keskustelemaan ja toimimaan asiakaslähtöisesti sekä yrittäjämäisesti erilaisissa sisustuskohteissa. Saat alkuopit ja työn toteuttamiseen liittyvät käytännön vinkit työsaliopetuksessa.

Työn ohessa tehtävällä koulutuksella on mahdollista suorittaa ammattitutkinto ja näin lisätä työntekijän henkilökohtaista sekä koko organisaation osaamista. Voit suorittaa koko tutkinnon tai valita vain ne osat, joita tarvitset työssäsi eniten. Koulutus sopii sivutoimisesti työn ohella opiskeltavaksi (oppisopimus).

Hakeutuminen

TÄMÄ KOULUTUS EI OLE HAUSSA TÄLLÄ HETKELLÄ

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Huomioithan, että järjestelmässämme on käyttökatkos n. klo 22.20-23.40 välisenä aikana päivityksen takia. Tänä aikana hakulomakkeen täyttäminen ei onnistu. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

Tutkinnon suorittaminen

Keudassa tapahtuva tietopuolinen opiskelu on monipuolista vuorovaikutteista yhdessä oppimista, käytännön vinkkejä ja harjoituksia työsalissa, etätehtäviä ja verkko-opintoja. Lähiopetuspäiviä on koko tutkinnossa noin 20. Lähiopetuspäivien oppeja opiskelija syventää työssäoppimispaikassa, työtehtävissään tai asiakasprojekteissa työpaikallaan. Koulutus toteutetaan joko päivä- tai iltaopintoina.

Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostitse kutsun kielikokeeseen (kielitaitovaatimus B1.1.).

Kustannukset

Opiskelumaksu 200 euroa.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Markku Kantola

040 565 4953

Opinto-ohjaaja

Ulla-Riitta Kara

050 430 2753

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi