Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue tästä >

Taideteollisuusalan ammattitutkinto (AT)

Humanistiset ja taidealat

Sisustusalan ammattitutkintoon opiskellessasi opit hallitsemaan sisustuskokonaisuudet paremmin ja vahvistat erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa tarvitsemiasi sisustusneuvontataitoja. Opit keskustelemaan ja toimimaan asiakaslähtöisesti sekä yrittäjämäisesti erilaisissa sisustuskohteissa. Saat alkuopit ja työn toteuttamiseen liittyvät käytännön vinkit työsaliopetuksessa.

Työn ohessa tehtävällä koulutuksella on mahdollista suorittaa ammattitutkinto ja näin lisätä työntekijän henkilökohtaista sekä koko organisaation osaamista. Voit suorittaa koko tutkinnon tai valita vain ne osat, joita tarvitset työssäsi eniten. Koulutus sopii sivutoimisesti työn ohella opiskeltavaksi (oppisopimus).

Hakeutuminen

TÄMÄ KOULUTUS EI OLE HAUSSA TÄLLÄ HETKELLÄ

Jatkuva haku

  • Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella.
  • Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä.
  • Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.
  • Jos äidinkielesi ei ole suomi tai suomenkielentaitoasi ei voida muulla tavoin osoittaa, saat sähköpostiisi kutsun osaamiskartoitukseen.

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein. Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan monimuotokoulutuksena.

Keudassa tapahtuva tietopuolinen opiskelu on monipuolista vuorovaikutteista yhdessä oppimista, käytännön vinkkejä ja harjoituksia työsalissa, etätehtäviä ja verkko-opintoja. Lähiopetuspäiviä on koko tutkinnossa noin 20. Lähiopetuspäivien oppeja opiskelija syventää työssäoppimispaikassa, työtehtävissään tai asiakasprojekteissa työpaikallaan. Koulutus toteutetaan joko päivä- tai iltaopintoina.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Edellytykset opiskelulle

Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, joka arvioidaan osaamiskartoituksessa tai todistusten perusteella.

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Hakijalla tulee olla alan perustutkinto tai sitä vastaava sisustusalalle soveltuva ammatillinen koulutus suoritettuna tai vastaavat tiedot ja taidot työelämästä.

Kustannukset

Opiskelumaksu 200 euroa.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Markku Kantola

040 565 4953

Opinto-ohjaaja

Ulla-Riitta Kara

050 430 2753

Hakupalvelut

09 2738 3700
hakupalvelut@keuda.fi