Talonrakennusalan ammattitutkinto

Tekniikan alat
marketing-image
Tutkinnon nimi
Talonrakennusalan ammattitutkinto

Hakulomake avoinna ympäri vuoden, tarkemmat koulutusten aloitusajankohdat löydät alta.

Hakulomake Tutkinnon perusteet PDF

Sinustako ammattilainen?

Talonrakennus on jatkuvasti kehittyvä tuotannonala, jossa tarvitaan ammattitaitoisia ja koulutettuja osaajia. Työn ohessa tehtävällä koulutuksella on mahdollista suorittaa ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto ja näin lisätä työntekijän henkilökohtaista sekä koko organisaation osaamista. Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana alan asiantuntijat.

Koulutuksen sisältö voi vaihdella tutkinnon suorittajan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Huomioithan, että järjestelmässämme on käyttökatkos n. klo 22.20-23.40 välisenä aikana päivityksen takia. Tänä aikana hakulomakkeen täyttäminen ei onnistu. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

 

Tutkinnon suorittaminen

Päivä-monimuoto

Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi eikä suomenkielentaitoasi voida muulla tavoin osoittaa, saat kutsun kielikokeeseen sähköpostitse. (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittajalla tulee olla alan työkokemusta 36 kk sekä suoritettuna rakennusalan perustutkinto. Lisäksi opiskelijalla tulee olla alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Kustannukset

Opiskelumaksu 300 euroa. 

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja

Inga Peltola

050 382 9840

Kouluttaja

Markku Kantola

040 565 4953

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi