Talonrakennusalan ammattitutkinto (AT)

Tekniikan alat
marketing-image

Talonrakennus on jatkuvasti kehittyvä tuotannonala, jossa tarvitaan ammattitaitoisia ja koulutettuja osaajia. Työn ohessa tehtävällä koulutuksella on mahdollista suorittaa ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto ja näin lisätä työntekijän henkilökohtaista sekä koko organisaation osaamista. Koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana alan asiantuntijat.

Koulutuksen sisältö voi vaihdella tutkinnon suorittajan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittaneella on talonrakennusalan ammattityöntekijältä edellytettävä ammattitaito. Hän osaa toimia rakennustyömaalla laadukkaasti huomioiden asiakkaiden vaatimukset ja työmarkkinoiden pelisäännöt. Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittanut hoitaa ammattialansa tehtävät itsenäisesti muuttuvissakin toimintaympäristöissä. Hän kykenee opastamaan muita ja valvomaan muiden suorittamia tehtäviä. Hän suoriutuu työtehtävistä ammattityöntekijän joutuisuudella ja toimii taloudellisesti. Hän hallitsee ammattialansa taidot ja tiedot ja osaa soveltaa niitä ratkaistessaan työtehtäviin liittyviä ongelmia. Hän suunnittelee työnsä sekä mahdollisesti myös muiden töitä huomioiden muut toimijat. Hän viestii ja tuottaa tarvittaessa tehtäviinsä liittyviä tekstejä suomeksi tai ruotsiksi.

Tutkinnon suorittanut voi toimia ammattityöntekijänä valitsemiensa tutkinnon osien mukaisissa työtehtävissä esimerkiksi betoni-, puu-, metalli- tai muurattujen rakenteiden asennus- ja korjausrakennustöissä. 

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Monimuoto

Monimuoto-opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti omalla työpaikalla.

Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Kielitaitovaatimukset

Jos äidinkielesi ei ole suomi eikä suomenkielentaitoasi voida muulla tavoin osoittaa, saat kutsun kielikokeeseen sähköpostitse. (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Talonrakennusalan ammattitutkinnon suorittajalla tulee olla alan työkokemusta 36 kk sekä suoritettuna rakennusalan perustutkinto. Lisäksi opiskelijalla tulee olla alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Kustannukset

Opiskelumaksu 300 euroa. 

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja

Inga Peltola

050 382 9840

Opettaja

Markku Kantola

040 565 4953

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi