Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto (EAT)

Tekniikan alat

Talonrakennus on jatkuvasti kehittyvä tuotannonala, jossa tarvitaan ammattitaitoisia ja koulutettuja osaajia.

Suorittamalla työn ohessa erikoisammattitutkinnon voit lisätä niin työntekijän henkilökohtaista kuin koko organisaationkin osaamista. Koulutuksen sisältö voi vaihdella tutkinnon suorittajan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana alan asiantuntijat.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä hakijaan kolmen viikon sisällä. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat myös automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan päivä-monimuotokoulutuksena.

Monimuoto-opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti omalla työpaikalla.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Kielitaitovaatimus

Jos äidinkielesi ei ole suomi eikä suomenkielentaitoasi voida muulla tavoin osoittaa, saat kutsun sähköpostitse edellytysten varmistamiseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Talonrakennusalan erikoisammattitutkintoon hakeutuvalla tulee olla suoritettuna talonrakennusalan ammattitutkinto sekä riittävästi työkokemusta.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 300 euroa.

Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, Järvenpää
Wärtsilänkatu 63, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opinto-ohjaaja

Inga Peltola

050 382 9840

Opettaja

Markku Kantola

040 565 4953

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi