Tekniikan erikoisammattitutkinto (Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto 1.1.2019 alkaen)

Tekniikan alat
marketing-image
Tutkinnon nimi
Tekniikan erikoisammattitutkinto

Hakulomake avoinna ympäri vuoden, tarkemmat koulutusten aloitusajankohdat löydät alta.

Hakulomake Tutkinnon perusteet

Sinustako ammattilainen?

Haluatko pätevöityä ja saada tutkinnon työnjohtotehtävistä?

Koetko, että muutama työkalu lisää omaan henkilöstön, prosessien, talouden ja asiakkuuksien johtamiseen helpottaisi arkeasi ja auttaisi omassa johtamis- ja esimiestyössäsi? 

Lähde opiskelemaan tekniikan erikoisammattitutkintoa. Nimestään huolimatta, tutkinto soveltuu hyvin monelle toimialalle ja on yleinen työnjohtamisen tutkinto. 

Koulutuksessa saat työkaluja ja oppia

  • johtaa vastuualueesi toimintaa itsenäisesti valmentavalla ja osallistavalla otteella
  • toimia taloudellisesti ja tehokkaasti
  • asiakaskeskeisestä toimintatavasta ja opit hoitamaan asiakkuuksia
  • suunnitella ja johtaa prosesseja ja opit prosessien kehittämismenetelmiä
  • suunnitella pitkäjänteisesti vastuualueesi toimintaa ja toteuttaa kehittämisprojekteja.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä sinuun kahden viikon kuluessa. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Tekniikan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.  Tutkinnon suorittajilla on toimialansa vahva ammatillinen osaaminen ja organisaation toiminnan tuntemus. He johtavat ja kehittävät toimintaa vastuualueellaan. Vastuualue voi olla esim. tuotannon, asiakaspalvelun, projektin johtamisen, laadunhallinnan tai henkilöstöhallinnon johtamista.

Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja teemme alkuhaastattelun. Kun varmistumme, että tutkinto on sinulle soveltuva, niin sovimme ajan opintojen henkilökohtaistamista varten. Siinä sinulle laaditaan henkilökohtainen opinto-ohjelma, joka sisältää suunnitelman tutkinnon suorittamisesta ja lähiopetuksesta.

Huomioithan, että järjestelmässämme on käyttökatkos n. klo: 22.20-23.40 välisenä aikana päivityksen takia. Tänä aikana hakulomakkeen täyttäminen ei onnistu. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä. 

Tutkinnon suorittaminen

Opiskelu kestää 1-1,5 vuotta. Koulutus on monimuoto-opetusta ja tapahtuu työn ohessa. Lähiopetuspäiviä on 10-12 valinnaisista tutkinnon osista riippuen, keskimäärin 1 päivä kuukaudessa. 

Tutkinnon osina on kaikille yhteinen Työnjohtaminen sekä yksi valittava tutkinnon osaa seuraavista oman kiinnostuksesi ja työsi mukaan: prosessijohtaminen, henkilöstöjohtaminen, asiakaspalvelunjohtaminen tai ammatinharjoittajana toimiminen.

Edellytykset opiskelulle

Tutkinto edellyttää työpaikkaa ja mahdollisuutta tehdä esimies- ja johtamistehtäviä. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona omalla työpaikalla. Jos sinulla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voit osoittaa ammattitaitosi suoraan tutkintotilaisuuksissa ilman näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Kustannukset

Opiskelumaksu 450 euroa. 

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Kouluttaja

Outi Purovesi

040 174 4423

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi