Toimitilahuoltaja maahanmuuttajille, puhtaus-ja kiinteistöpalvelualan pt (Työvoimakoulutus nro 688326)

Koulutus alkaa: 7.1.2020

Hakuaika päättyy: 1.12.2019

Kuvaus

Koulutus on suunniteltu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille tai alalla jo työskenteleville maahanmuuttajille. Lähtötasovaatimuksena on soveltuvuus alalle sekä hyvä terveys. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tutkinnon osia Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Opetus toteutetaan havainnollistamalla ja käytännön harjoitteiden avulla.
Tavoitteena on työllistyminen koulutuksen jälkeen puhdistuspalvelualan tehtäviin tai vaihtoehtoisesti saada valmiudet jatkaa tarvittaessa opinnot loppuun esim. oppisopimuksella.
Hakijoilta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää, hyvää terveydentilaa (fyysinen työ) sekä koulutukseen riittävää suomen kielen taitotasoa .

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala tarjoaa laaja-alaisesti ja monipuolisesti työtehtäviä erilaisissa toimintaympäristöissä esim. virastoissa, hotelleissa, oppilaitoksissa, teollisuuslaitoksissa, sairaaloissa, päiväkodeissa tai palvelukodeissa.

Lisätiedot ja mahdolliset tutkinnon osat:

Toimitilahuoltaja: Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen / Ylläpitosiivouspalvelut / Perussiivouspalvelut
Tutkinnon osia suorittanut osaa mm.
· toimia puhtaus- ja kiinteistöpalveluissa erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisön jäsenenä.
· suunnitella ylläpitosiivouksen ja perussiivouksen asiakaskohteessa
· tehdä ylläpitosiivouksen ja perussiivouksen sekä muita palvelutehtäviä asiakaskohteessa
· noudattaa työskentelyssään työ- ja asiakasturvallisuutta
 
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma tutkinnon osien suorittamiseksi (HOKS). Siinä määritellään koulutuksen kesto ja toteuttamistavat, joten koulutuksen kesto on henkilökohtainen. Koulutus toteutetaan käytäntöpainotteisesti lähiopiskeluna oppilaitoksessa sekä työpaikalla järjestettävänä työssäoppimisena.

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta. Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 688326) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Valinta haastatteluun tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.
Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Yhteyshenkilöt

Opettaja, Keuda,  puhtaus- ja kiinteistöpalveluala Tiina Joensuu puh. 050 3375233, sähköposti: tiina.joensuu@keuda.fi
koulutusassistentti Sari Taipale puh: 050 415 0928, sähköposti: sari.taipale@keuda.fi

Lisätietoja koulutuksen aikaisista etuuksista saa TE-hallinnon asiakaspalvelukeskuksesta, Koulutusneuvonta, puh 0295 020 702 (ma-pe klo 9.00 - 17.00) tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi -osoitteesta.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Tiina Joensuu

050 337 5233

Koulutusassistentti

Sari Taipale

050 415 0928

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi