Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (EAT)

Tekniikan alat
marketing-image

Haluatko pätevöityä ja saada tutkinnon työnjohtotehtävistä?

Koetko, että  muutama työkalu lisää omaan henkilöstön, tuotantotyön johtamiseen ja  oman esimiestyön kehittämiseen helpottaisi arkeasi ja auttaisi työssäsi?

Lähde opiskelemaan Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintoa. Nimestään huolimatta, tutkinto soveltuu hyvin monelle toimialalle ja on yleinen työnjohtamisen tutkinto. 

Koulutuksessa saat työkaluja ja oppia

  • johtaa vastuualueesi toimintaa itsenäisesti valmentavalla ja osallistavalla otteella
  • henkilöstön osaamisen kehittämiseen
  • toimia organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti
  • suunnitella ja johtaa prosesseja ja opit prosessien kehittämismenetelmiä
  • suunnitella pitkäjänteisesti vastuualueesi toimintaa ja toteuttaa kehittämisprojekteja.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.  Tutkinnon suorittajilla on toimialansa vahva ammatillinen osaaminen ja organisaation toiminnan tuntemus. He johtavat ja kehittävät toimintaa vastuualueellaan. Vastuualue voi olla esim. tuotannon, asiakaspalvelun, projektin johtamisen, laadunhallinnan tai henkilöstöhallinnon johtamista.

Hakeutuminen

Jatkuva haku

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä sinuun kahden viikon kuluessa. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja teemme alkuhaastattelun. Kun varmistumme, että tutkinto on sinulle soveltuva, niin sovimme ajan opintojen henkilökohtaistamista varten. Siinä sinulle laaditaan henkilökohtainen opinto-ohjelma, joka sisältää suunnitelman tutkinnon suorittamisesta ja lähiopetuksesta.

Tutkinnon suorittaminen

Opiskelu kestää 1-1,5 vuotta. Koulutus on monimuoto-opetusta ja tapahtuu työn ohessa. Lähiopetuspäiviä on 10-12 valinnaisista tutkinnon osista riippuen, keskimäärin 1 päivä kuukaudessa. 

Tutkinnon osina on kaikille yhteinen Tuotantoalojen esimiehenä toimiminen sekä kaksi valittavaa tutkinnon osaa seuraavista oman kiinnostuksesi ja työsi mukaan: Tuotannon johtaminen, Henkilöstön osaamisen kehittäminen, Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen, Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä ja Tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen.

Edellytykset opiskelulle

Tutkinto edellyttää työpaikkaa ja mahdollisuutta tehdä esimies- ja johtamistehtäviä. Tutkinto suoritetaan näyttönä omalla työpaikalla. Jos sinulla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voit osoittaa ammattitaitosi suoraan näytöllä ilman valmistavaa koulutusta.

Kustannukset

Opiskelumaksu 450 euroa. (Oppisopimuksella opiskelumaksua ei peritä)

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Nina Panganniemi

040 174 4469

Opinto-ohjaaja

Palvelualat
Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää
sekä
Luonnonvara- ja ympäristöpalvelut, floristiikka
Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus

Johanna Leinonen

040 174 5508

Koulutusassistentti

Palvelualat

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi