Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (EAT)

Tekniikan alat

Haluatko pätevöityä ja saada tutkinnon työnjohtotehtävistä?

Koetko, että  muutama työkalu lisää omaan henkilöstön, tuotantotyön johtamiseen ja  oman esimiestyön kehittämiseen helpottaisi arkeasi ja auttaisi työssäsi?

Lähde opiskelemaan Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintoa. Nimestään huolimatta, tutkinto soveltuu hyvin monelle toimialalle ja on yleinen työnjohtamisen tutkinto. 

Koulutuksessa saat työkaluja

  • johtaa vastuualueesi toimintaa itsenäisesti valmentavalla ja osallistavalla otteella
  • henkilöstön osaamisen kehittämiseen
  • toimia organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti
  • suunnitella ja johtaa prosesseja ja opit prosessien kehittämismenetelmiä
  • suunnitella pitkäjänteisesti vastuualueesi toimintaa ja toteuttaa kehittämisprojekteja.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.  Tutkinnon suorittajilla on toimialansa vahva ammatillinen osaaminen ja organisaation toiminnan tuntemus. He johtavat ja kehittävät toimintaa vastuualueellaan. Vastuualue voi olla esim. tuotannon, asiakaspalvelun, projektin johtamisen, laadunhallinnan tai henkilöstöhallinnon johtamista.

Hakeutuminen

Jatkuva haku. Koulutus alkaa 26.9.2019.

Hae koulutukseen tämän sivun yläosasta löytyvällä hakulomakkeella. Meiltä ollaan yhteydessä sinuun kahden viikon kuluessa. Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat hakemuksessasi oikein.

Saat automaattisen vahvistusviestin hakemuksesi vastaanotosta sähköpostiisi. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja teemme alkuhaastattelun. Kun varmistumme, että tutkinto on sinulle soveltuva, niin sovimme ajan opintojen henkilökohtaistamista varten. Siinä sinulle laaditaan henkilökohtainen opinto-ohjelma, joka sisältää suunnitelman tutkinnon suorittamisesta ja lähiopetuksesta.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan monimuotokoulutuksena.

Koulutus tapahtuu työn ohessa. Lähiopetuspäiviä on 10 - 12 valinnaisista tutkinnon osista riippuen, keskimäärin yhtenä päivänä kuukaudessa.

Opintojen alussa kanssasi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan suoritettavista opintokokonaisuuksista sekä kartoitetaan osaamisesi ja mahdollinen tuen tarpeesi. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu HOKSiin (keskimäärin opiskelu kestää 1-1,5 vuotta). Osaaminen osoitetaan näytöillä ja aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Tutkinto voidaan suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on tarvittava ammattitaito. Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella.

Mikäli haluat täydentää aiempaa osaamistasi suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden, tutustuthan tarjolla oleviin tutkinnon osiin kuvan alla olevan linkin kautta (Alan opiskelu Keudassa). Täytä tutkinnon hakulomake ja kirjoita hakemuksen lisätietoja-kenttään haettavan tutkinnon osan nimi.

Kielitaitovaatimus

Jos äidinkielesi ei ole suomi eikä suomenkielentaitoasi voida muulla tavoin osoittaa, saat kutsun sähköpostitse edellytysten varmistamiseen (kielitaitovaatimus B1.1).

Edellytykset opiskelulle

Monimuotokoulutus edellyttää alan esimiehenä tai johtajana toimimista työpaikalla, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 450 euroa.

Oppisopimuksella opiskelumaksua ei peritä.

Toimipiste
Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Nina Panganniemi

040 174 4469

Opinto-ohjaaja

Johanna Leinonen

040 174 5508

Koulutusassistentti

Sanna Hyvärinen

050 415 0658

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi