Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja, osatutkinto (Työvoimakoulutus nro 677717)

Koulutus alkaa 27.8.2018 (Haku päättyy 5.8.2018)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (Tiedot-välilehdeltä löytyy hakupainike)

Kuvaus

ALOITUS SIIRTYNYT! Turvallisuusvalvoja voi toimia monipuolisissa, vaihtelevissa työtehtävissä vartiointialalla, aulapalveluissa, turvatarkastustoiminnassa, teknisten turvallisuusjärjestelmien asennuksissa ja ylläpidossa sekä kiinteistönhoidon töissä.
Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia ennaltaehkäisevästi yritysten ja yleisötilaisuuksien turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä. Koulutus on suunniteltu turvallisuusalasta kiinnostuneille tai jo alalla työskenteleville, joilla on hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto, hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitaidot, ongelmanratkaisutaitoa ja hyvää tilannetajua sekä riittävä suomen kielen taito (B1.1.). Koulutukseen pääsy ja työnsaanti alalta edellyttää nuhteettomuutta (ei saa olla väkivalta-, huume- eikä epärehellisyysrikoksia).

Sisältö

Tavoitteena on suorittaa osia Turvallisuusalan perustutkinnosta, turvallisuusvalvoja. Tutkinnon koko laajuus on 180 osp ja tässä koulutuksessa on tavoitteena suorittaa kaikille yhteisinä opintoina Vartiointitoiminta 30 osp sekä Kiinteistötekninen toiminta 15 osp. Sen lisäksi tavoitteena on suorittaa joko Logistinen turvallisuustoiminta 15 osp, Tietoturvallisuustoiminta 15 osp tai Turvajärjestelmien käyttö 15 osp. Koulutukseen sisältyy EA1, tulityökorttikoulutus sekä työturvallisuuskorttikoulutus (korteista jää opiskelijan maksettavaksi yhteensä mx. 50 euroa).
Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen alan työtehtäviin, mutta opintoja on mahdollisuus jatkaa koko tutkintoon esim. omaehtoisena opiskeluna tai oppisopimuksella.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma tutkinnon osien suorittamiseksi (HOKS). Siinä määritellään koulutuksen kesto ja toteuttamistavat, joten koulutuksen kesto on henkilökohtainen. Koulutus toteutetaan joustavana lähi- ja verkko-opiskeluna sekä työpaikalla järjestettävänä työssäoppimisena.

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa.

Valinta tehdään hakemusten ja mahdollisen haastattelun perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Haastattelukutsut postitetaan, mutta seuraa tilannetta www.te-palvelut.fi > Oma asiointi.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 677717 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). 
Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.
Opiskelijoiksi hyväksytyiltä pyydetään turvallisuusselvitys poliisiviranomaiselta.
Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutuksesta ja sen toteutuksesta antaa Keudassa vastuukouluttaja Jukka Oksanen, jukka.oksanen@keuda.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi