Työllisty yrittämällä -yrittäjäkoulutus maahanmuuttajille, Helsinki (Työvoimakoulutus nro 684257)

PDF

Koulutus alkaa 1.4.2019 (Haku päättyy 15.3.2019)

Paikka: Keuda, Uutiskatu 2, Pasila(Helsinki)

Hakeutuminen: Linkki hakusivulle (Tiedot -välilehdeltä löytyy hakupainike)

 

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille konkreettinen käsitys yrittäjänä toimimisesta sekä yrittämiseen liittyvistä mahdollisuuksista ja riskeistä. Koulutus antaa valmiudet perustaa yritys ja työskennellä itsenäisenä yrittäjänä. 

Etusijalla ovat yritystoiminnan käynnistämistä suunnittelevat maahanmuuttajataustaiset henkilöt, jotka tarvitsevat tietoa, tukea ja ohjausta yrityksen käynnistämiseen, liikeidean hiomiseen ja suunnitteluun. Koulutus soveltuu myös yritystoiminnan jo aloittaneille yrittäjille. Koulutus järjestetään suomen kielellä, joten hyväksytyillä osallistujilla tulee olla riittävän hyvä suomen kielen taito. Hakemukseen tulee kirjata liikeidea lyhyesti.


Lisätiedot

Koulutuksen jälkeen yrittäjä osaa kehittää yritystään sekä myydä ja markkinoida tuotteitaan ja palvelujaan. Yrittäjä osaa analysoida yrityksensä taloutta sekä järjestää yrityksensä toiminnot kannattavasti. Koulutus on käytännönläheistä ja keskustelevaa ja se toteutetaan sekä päiväkoulutuksena että verkko-opiskeluna. Koulutuksessa käytetään paikallisia asiantuntijoita. Opiskelijoiden keskinäiseen verkottumiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Ajankohta ja kesto

Koulutus järjestetään aikavälillä 1.4.-29.5.2019 arkipäivisin klo 9.00-15.30. Koulutuksen kesto on 15-40 päivää, koulutuksen kesto riippuu osallistujan osaamisesta ja tavoitteista.

Hakeutuminen

Hakuaika päättyy 15.3.2019. 

Voit hakea koulutukseen täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 684257 tai koulutuksen nimi) ->klikkaa Näytä ilmoitukset, sivun vasen alareuna -> klikkaa koulutusta, johon olet hakemassa- > valitse Tiedot-välilehti, joka löytyy keskeltä sivun yläreunasta ->klikkaa Hae tähän koulutukseen. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun on vahvistettava hakemuksesi henkilökohtaisesti käymällä TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit hakea jättämällä paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata sähköisten palveluiden kautta osoitteessa www.te-palvelut.fi -> Oma asiointi -> koulutushakemus.

Kuvaa hakemuksessa liikeideasi! Kirjaa lyhyesti liikeideasi koulutushakemuksen Perustelut-kohtaan.

Koulutusviikkojen teemat

· Yrittäminen - sun juttu?
· Liikeideasta se lähtee!
· Löydä ja tuotteista osaamisesi
· Tuumasta toimeen - näin perustan yrityksen
· Tajuatko tasetta? Yrityksen talouden tehokurssi
· Kaupat ja miten ne tehdään. Myynti ja markkinointi haltuun
· Kättä päälle - yrityksen lakiasiat
· There is no Business like eBusiness!

Työvoimakoulutus on osallistujalle maksutonta.

Lisätietoja koulutuksen aikaisista etuuksista saa TE-hallinnon Koulutusneuvonnasta, puh 0295 020 702 
ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kouluttajan lisätiedot:
Vastuukouluttaja Virpi Koivisto, virpi.koivisto@keuda.fi, puh. 040 174 5491

Toimipiste
Uutiskatu 2, Helsinki

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Virpi Koivisto

040 174 5491

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi