Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Työpaikkaohjaajakoulutus

Yleissivistävä koulutus

Tietoa hakemisesta ja opiskelusta

Tukea ohjaamiseen työpaikalla

Työpaikkaohjaaja, olet keskeisin yhteyshenkilö verkostossa opiskelijan opintojen aikana. Olet kuin tienviitta: sinä ohjaat ja näytät parhaat reitit, mutta opiskelijan tehtävänä on löytää itse perille. Keudan koulutuksessa vahvistat omia taitojasi ohjaajana.

Koulutuksen aiheena on suunnittelu, ohjaus ja palautteen antaminen.

  • Kuinka kehitän omaa ohjaamistani?
  • Miten suunnittelen työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja annan palautetta?

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille ohjaamisesta kiinnostuneille. Koulutuksen järjestää Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä.

Verkkototeutus

Verkkototeutuksen voit aloittaa sopimuksen mukaan koska tahansa.

Verkkototeutuksessa voit omassa tahdissasi tutustua verkossa oleviin materiaaleihin ja tehdä tehtäviä sekä työpaikkaohjaukseen liittyvän kehittämistehtävän. Tällöin suoritus on laajuudeltaan 5 osp ja saat siitä todistuksen tutkinnon osa -suorituksesta. Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen on Liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osa.

Jos opiskelet tällä hetkellä ammatillista koulutusta toisessa oppilaitoksessa, voit osallistua vastaavalle kurssille Aavo-verkoston kautta. Keudassa jo opiskelevat ilmoittautuvat omalle vastuuohjaajalleen.

Ilmoittaudu klikkaamalla tämän sivun ylälaidasta "Ilmoittaudu verkkototeutukseen"

Täytäthän ilmoittautumislomakkeelle edustamasi yrityksen/organisaation nimen. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään koulutuksen maksajaa, mutta klikkaa vain "HAKIJA" ja pääset eteenpäin (koulutus on maksuton). Olemme yhteydessä sopiaksemme aloitusajankohdan.

Lähipäivätoteutus

Seuraavat lähitoteutukset keväällä 2021. Tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin.

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi