Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Työturvallisuuskorttikoulutus, lähiopetus

PDF

Työturvallisuuskorttikoulutus

Opetustapahtumat

  • 26.10.2021, Työturvallisuuskorttikoulutus, klo 8-16, Keuda-talo, Keskikatu 3, Kerava 123,75 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 18.10.2021
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Turvallisuuden hallinta yhteisellä työpaikalla edellyttää tilaajayrityksen ja toimittajayritysten välistä toimivaa yhteistyötä.

Työpäivän pituisen (8h) työturvallisuuskorttikoulutuksen hyväksytysti suoritettuasi saat Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämän työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi (5) vuotta.

Kohderyhmä

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti teollisuudessa toimiville yrityksille ja aloille, joilla työturvallisuuden merkitys korostuu.

Koulutus soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille ja muille vastaaville aloille. Myös toimistossa tai muussa vähemmän riskialttiissa ympäristössä työskentelevät hyötyvät työturvallisuuskurssin käymisestä.

Vaarojen ja turvallisuusriskien tunnistamisesta, työn kuormitustekijöiden ymmärtämisestä, työsuojelusta sekä muusta kurssisisällöstä voi ammentaa tietoja myös toimistoympäristön työturvallisuuteen.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii turvallisuusasioiden asiantuntija Kari Helislahti.

Koulutuksen toteuttaa Keuda Koulutuspalvelut Oy.

Lounas

Osallistujilla on mahdollisuus syödä lounasta omakustanteisesti opiskelijaravintola Breikissä. Myös kahvila palvelee Keuda-talon alakerrassa.

Ilmoittautuminen

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä hakeutumiskoordinaattori Elina Vesalaiseen 040 174 4463 / elina.vesalainen@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin koulutukseen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. Koulutus toteutetaan, mikäli vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. 

Työturvallisuuskortti toimitetaan postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuksesta.

Toimipiste
Keskikatu 3 , Kerava

Yhteyshenkilöt

Hakeutumiskoordinaattori

Täydennyskoulutus

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi