Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Työturvallisuuskorttikoulutus, Verkkokoulutus

PDF

Verkkokoulutus: Työturvallisuuskorttikoulutus

Opetustapahtumat

  • 9.12.2021, Työturvallisuuskorttikoulutus, Verkkokoulutus, klo 8.00-16.00 101,25 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 01.12.2021
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Turvallisuuden hallinta yhteisellä työpaikalla edellyttää tilaajayrityksen ja toimittajayritysten välistä toimivaa yhteistyötä.

 

Työpäivän pituisen (8h) työturvallisuuskorttikoulutuksen hyväksytysti suoritettuasi saat Työturvallisuuskeskuksen (TTK) myöntämän työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi (5) vuotta.

 

Koulutus toteutetaan verkkototeutuksena Teamsin välityksellä. Osallistuaksesi koulutukseen tarvitset toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on toimiva kamera.

 

Kohderyhmä

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti teollisuudessa toimiville yrityksille ja aloille, joilla työturvallisuuden merkitys korostuu.

Koulutus soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille ja muille vastaaville aloille. Myös toimistossa tai muussa vähemmän riskialttiissa ympäristössä työskentelevät hyötyvät työturvallisuuskurssin käymisestä.

Vaarojen ja turvallisuusriskien tunnistamisesta, työn kuormitustekijöiden ymmärtämisestä, työsuojelusta sekä muusta kurssisisällöstä voi ammentaa tietoja myös toimistoympäristön työturvallisuuteen.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii turvallisuusasioiden asiantuntija Kari Helislahti.

Koulutuksen toteuttaa Keuda Koulutuspalvelut Oy.

Ilmoittautuminen

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä hakeutumiskoordinaattori Elina Vesalaiseen 040 174 4463 / elina.vesalainen@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin koulutukseen liittymislinkkeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin. Koulutus toteutetaan, mikäli vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. 

Työturvallisuuskortti toimitetaan postitse 3-4 viikon kuluessa koulutuksesta.

Yhteyshenkilöt

Hakeutumiskoordinaattori

Täydennyskoulutus

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi