Varastotyöntekijän rekrytoiva koulutus (Työvoimakoulutus nro 685176)

marketing-image

Koulutus alkaa 23.04.2019
Haku päättyy 07.04.2019

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj järjestää yhteistyössä Keudan ja Uudenmaan TE-toimiston kanssa rekrytoivan koulutuksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa varastotyöntekijöitä LTP Logistics Oy:n tarpeisiin. Kaikilla koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen. Koulutuksen kesto 10 päivää. Voit halutessasi jatkaa logistiikan perustutkinnon opiskelua oppisopimuskoulutuksena.
Odotamme hakijoilta työhön tarttuvaa asennetta ja innostusta uuden oppimiseen. Varastotyössä vaaditaan valmiutta työskentelyyn kiireen alla ja huolellisuutta. Edellytämme hakijalta sitoutumista koulutukseen ja aitoa halua työllistyä alalle. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomen kielen taitoa. Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys.

Lisätiedot

Koulutus sopii myös henkilöille, joilla on aiempaa kokemusta alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittanut hallitsee varaston perustyötehtävät työturvallisesti ja laatutietoisesti, varaston tietojärjestelmän käytön ja tuntee varaston toimintatavat.

Koulutuksen sisältö

10 päivän rekrytoiva koulutus sisältää viiden päivän lähiopetusjakson Keudassa sekä viiden päivän työssäoppimisen LTP Logistics Oy:ssä. Lähiopetusjakso järjestetään Keudan logistiikka-alan opetustiloissa osoitteessa Sarviniitynkatu 9, 04200 Kerava. Lähiopetus järjestetään 23.4.-29.4.2019 ja työssäoppiminen järjestetään teoriaopetuksen jälkeen LTP Logistics Oy:n tiloissa Vantaalla Viinikankaaressa viikkojen 18-22 välisenä aikana.
Lähiopetusjakson koulutusrakenne:

  • Orientaatio opintoihin, LTP Logistics Oy:n ja Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n esittäytyminen ja varastoalan työtehtävien esittely
  • Varastotyön tekeminen ja varastot osana kokonaislogistiikkaa
  • Työturvallisuuskoulutus
  • Varastotyön työturvallisuus ja kylmävarastossa toimiminen
  • Tavaran keräily
  • Hygieniapassi
  • Työelämässä toimiminen ja työelämän pelisäännöt

LTP Group on elintarvikelogistiikan vahva toimija, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa ja yksilöllistä palvelua koko Suomen alueella. LTP Logistics Oy on osa konsernia ja toiminta keskittyy lämpötilasäädeltyjen (+0°C - +3°C) elintarvikkeiden logistiikkaan. LTP Logistics Oy:n palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella. LTP Logistics Oy sijaitsee Vantaalla Viinikankaaressa. 

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj (www.smilepalvelut.fi) on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan kärkiyhtiö. Smile toimii valtakunnallisesti 22 paikkakunnalla ravintola-alalla, teollisuudessa, rakentamisessa, logistiikassa, suorarekrytoinnissa ja suorahauissa sekä lääkärivälityksessä. Tehtävämme on auttaa työtekijöitämme ja asiakkaita menestymään. Intohimomme on yhdistää työ ja tekijät. Smile, ilon kautta töihin -sloganin mukaisesti jokainen täytetty työpaikka luo lisää hyvinvointia ja iloa.

Koulutukseen hakeutuminen

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta. Koulutukseen voivat hakea myös työssä olevat. 
Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 685176) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Opiskelijavalinta

Osallistujavalinnan tekee Uudenmaan TE-toimisto yhteistyössä Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n ja Keudan kanssa hakemuksen perusteella. Valinnat haastatteluihin tehdään 8.4.2019 ja kutsu haastatteluun lähetetään postitse heti kun valinnat on tehty.

Lisätietoja varastoalan työtehtävistä antaa Smile Henkilöstöpalvelujen yhteyspäällikkö Sanna Aho, puh. 0400 983 931, sanna.aho@smilepalvelut.fi tai henkilöstökonsultti Janne Auer, puh. 040 546 1219, janne.auer@smilepalvelut.fi

Lisätietoja lähiopetusjakson sisällöstä ja toteutuksesta antaa logistiikka-alan kouluttaja & tiimivastaava Jani Järvinen, puh. 050 4150902 jani.jarvinen@keuda.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja sen taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Toimipiste
Sarviniitynkatu 9, Kerava

Yhteyshenkilöt

Opettaja

Jani Järvinen

050 415 0902

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi