Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

YRITTÄJÄ - Tule tunnetuksi. Tule löydetyksi.

PDF

YRITTÄJÄ - Tule tunnetuksi. Tule löydetyksi.

Opetustapahtumat

  • 16.3.2021 – 23.3.2021, YRITTÄJÄ - Tule tunnetuksi. Tule löydetyksi. 125,00 € (sis. ALV 24 %) Hakuaika päättyy 07.03.2021
    Ilmoittaudu

Tietoa täydennyskoulutuksesta

Miten teet itsesi, palvelusi ja yrityksesi tunnetuksi ja löydetyksi kohderyhmissäsi?

Etäkoulutus 2 x 2,5 tuntia

Tunnettuuden ja löydettävyyden rakentamisessa koulutuksen pääteemat ovat henkilöbrändäys, potentiaalisten kohderyhmien profilointi sekä tunnettuuden ja löydettävyyden kasvattaminen kohderyhmissä.

Tässä koulutuksessa saat käytännön työkaluja, vinkkejä ja ajatuksia henkilöbrändäykseen sekä siihen, miten suunnitella yrityksesi tunnettuuden ja löydettävyyden kasvattamista, sinulle potentiaalisten asiakkaiden etsiessä palveluntarjoajaa tai tuotteiden hankintapaikkaa. Keskeisimpiä työkaluja on malli asiakasprofiilin laatimiseen. Asiakasprofiilien avulla lisäät asiakasymmärrystäsi ja havaitset - asiakkaidesi silmin - tunnettuuden ja löydettävyyden edistämiskanavia ja viestintäkeinoja.

Koulutuksessa tarkastellaan tunnettuuden ja löydettävyyden edistämistä markkinoinnin ja henkilöbrändäyksen moninaisuus huomioiden. Toisinaan ”kauempaa näkee paremmin”. Sinun onkin mahdollista saada uusia näkökulmia ajatuksillesi myös muilta osallistujilta – ja samalla kasvattaa verkostoasi.

Koulutus tarjoaa työkalut kahteen toimintasuunnitelmaan:

  • Henkilöbrändäyksen suunnitelma ja
  • suunnitelma yrityksesi tunnettuuden ja löydettävyyden kehittämiseen.

Henkilökohtainen etäsparraus 1-1,5 tuntia

Koulutusosuuden jälkeen, sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen sparraukseen. Sukellat valmentajan kanssa valintasi mukaan joko henkilöbrändäyksen ja/tai tunnettuuden ja löydettävyyden suunnitelmiisi, jotka toimitat valmentajalle sparrauksen ajanvarauksen yhteydessä. Henkilökohtaiseen sparraukseen voit halutessasi ilmoittautua suoraan kouluttajalle koulutuksen aikana (hinta 90€/h).

Koulutuksen ajankohta

koulutus järjestetään etäyhteydellä:

16.3.2021 klo 16.30 - 19.00 ja
23.3.2021 klo 16.30 - 19.00

 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yksin- ja pienyrittäjille, juuri yrityksensä perustaneille start up yrittäjille, sivutoimisille yrittäjille ja myös yrityksen perustamissuunnitelman laatineille. Koulutus sopii niin BtoB kuin BtoC markkinoilla toimiville, mukaan lukien palvelualoilla toimivat ja asiantuntijapalveluja tarjoavat.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii alan moniosaaja Birgit Eskelinen (KTM, Ammatillinen opettaja, NTM, Yrittäjä-Perustajaosakas, Yrittäjäopiskelijan mentori, Oppisopimuskummi) Redesign markkinointi Oy:stä.

"Markkinoinnin ja myynnin tehtävissä toimiessani havahduin siihen, että minua motivoi tahto opettaa muille sitä, minkä jo osaan. Niinpä suoritin opettajaopinnot sekä näyttötutkintomestarin pätevyyden. Olen sittemmin toiminut lähes 5 vuotta kouluttajana ja opettajana eri oppilaitoksissa. Yrittäjänä autan asiakkaitani liiketoiminnan kehittämisessä ja asiakaskokemuksen kasvattamisessa. Toimin myös KasvuOpenissa myllärinä, oppisopimuskummina ja yrittäjäopiskelijoiden mentorina.

Vahvuuteni on omakohtainen kokemus asiantuntija- ja esimiestehtävistä niin pien- kuin suuryrityksissä, usealla toimialalla. Erityisosaamisalueitani ovat liiketoiminnan, palvelujen ja markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen, palvelujen konseptointi ja palvelumuotoilu, brändäys, monikanavainen markkinointiviestintä, asiakkuuksien ja asiakaskokemuksen kehittäminen."

-Birgit Eskelinen

Asiakaskokemuksia

”Yhteiskeskustelut olivat mielenkiintoisia.”

”Kiitos etenkin hyvistä esimerkeistä! ”

”Käsitellyn aihepiirin erinomainen ja monipuolinen asiantuntija.”

”Henkilökohtainen sparraus antoi mahdollisuuden kehittää ehdotuksia eteenpäin yhdessä ideoiden. Palvelun myötä säästin aikaa ja sain suoraa, henkilökohtaista tukea ja konkretiaa asioiden eteenpäin viemiseen.”

”Tapaamisemme olivat hieno juttu. Työkalut ja ideat sain paperille eivätkä ne jääneet vain ajatuksiin. Sain lähivuosiksi yritykseni liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseen ToDo-listan.”

Osallistumismaksu

125€ (sis. ALV 24%)

Mahdollisuus henkilökohtaiseen sparraukseen 90€/h.

Ilmoittautuminen

Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot). Mikäli haluat, että laskutamme koulutusmaksun, olethan yhteydessä hakeutumiskoordinaattori Elina Vesalaiseen 040 174 4463 / elina.vesalainen@keuda.fi. Laskulla maksettaessa veloitamme laskutuslisän 6,50 €. Laskutusmahdollisuus vain yrityksille.

Lähetämme muistutusviestin osallistumislinkkeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostiin.

Ilmoittautuminen on sitova (katso peruutusehdot).

Yhteyshenkilöt

Hakeutumiskoordinaattori

Elina Vesalainen

040 174 4463

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi