Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Opinto-ohjaajille

Tämä sivu on suunnattu erityisesti peruskoulujen ja lukioiden opinto-ohjaajille sekä Ohjaamojen ja muiden ohjaustyötä tekevien tahojen henkilöstölle.

Koulutusopas 2021

Keudan Koulutusopas 2021 on ilmestynyt!

Lähetämme oppaan alueen oppilaitoksiin jaettavaksi 8.- ja 9. luokkien opiskelijoille sekä ammatillisesta polusta kiinnostuneille lukiolaisille. Koulutusoppaita voi tilata lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen viestinta@keuda.fi.

> PDF-tiedosto ladattavaksi

 

Koulutusuutiset

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeen teemat liittyvät hakeutumiseen ja opiskeluun Keudassa. Koulutusuutiset voi tilata kuka tahansa, mutta parhaiten se palvelee ohjauksen parissa työskenteleviä. Tilaa nyt ja vinkkaa myös muille työyhteisössäsi!

> Tilaa uutiskirje!

> Uutiskirjearkisto

Koulutusinfot ja tutustumispäivät

Keuda järjestää lukuvuosittain erilaisia tapahtumia, jotka tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tulla tutustumaan Keudan toimintaan.

> Koulutusinfot ja toimipistekohtaiset tutustumispäivät

Keudan Powerpoint-esittelyt

Esityksissä on kerrottu Keudan koulutustarjonnasta sekä yleisesti ammatillisesta koulutuksesta. (Päivitetty 8.9.2020)

> Koulutusinfo peruskoululaisille

> Koulutusinfo lukiolaisille

> Keudan Koulutusinfo vanhemmille 10/2020 (puhuttu video)

Vierailupyynnöt

Haluatko Keudan opinto-ohjaajan mukaan tilaisuuteenne esittelemään koulutustarjontaa ja opiskelua Keudassa? Lähetä vierailupyyntö Keudaan osoitteella opo@keuda.fi.

Koulutuskokeilu Keudassa

Koulutuskokeiluun haetaan sen jälkeen kun on saanut lähetteen TE-toimistosta, KELAsta tai muulta maksavalta taholta. Keudaan haku tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakupalvelut@keuda.fi. Koulutuskokeilun hinta on 100 euroa/päivä, joka sisältää kokeiluohjelman, lounaan sekä kirjallisen palautteen. Erilliskustanteisena on mahdollista sopia myös lukitestauksesta ja matematiikan testistä. Yhteyshenkilö: Erja Kärnä | erja.karna@keuda.fi | p. 050 372 0837

Pääsykokeet

Keuda järjestää pääsykokeen ainoastaan Pekka Halosen akatemian kuvallisen ilmaisun osaamisalan koulutuksiin yhteishaun hakijoille. Yhteishaun hakijoille lähetetään kutsu pääsykokeeseen keväällä. Opiskelijat valitaan pääsykokeen perusteella ja opiskelijavalinnoista ilmoitetaan kesäkuussa.

Tietoa opinnoista ja opiskelusta

Ohjaustyön tueksi löydät paljon tietoa, muun muassa ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistämisestä ja opiskelusta Keudassa Opinnot-sivulta

Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot

Yhteystietoluetteloon on koottu Keudan opinto-ohjaajien yhteystiedot vastuualueittain ja toimipisteittäin.

> Keudan opinto-ohjaajien yhteystietoluettelo

Hakupalvelut

040 174 5579
hakupalvelut@keuda.fi