Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Oppisopimus

Oppisopimuksessa hankit ja vahvistat osaamistasi työsuhteessa. Se sopii niin uutta ammattia opiskelevalle, alan vaihtajalle kuin osaamistaan täydentävälle. Oppisopimus voidaan solmia jo olemassa olevan työnantajan kanssa, tai voit aloittaa oppisopimuksen täysin uuden työnantajan palveluksessa.

Oppisopimus on yksi tapa hankkia osaamista. Voit opiskella oppisopimuksella joko koko tutkinnon tai vaikkapa vain yhden tutkinnon osan. Voit myös yhdistellä oppisopimusta, koulutussopimusta (entinen työssäoppiminen) ja päiväkoulutusta oppilaitoksessa tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Opiskelu on joustavaa ja yksilöllistä.

Oppisopimusta suunniteltaessa varmistamme, että työpaikalta löytyvät opiskelua vastaavat työtehtävät, riittävästi toimintaa, tarpeelliset tuotantovälineet sekä osaavaa henkilöstöä oppimisen ohjaukseen.

> Lisätietoa oppisopimuksesta.

Näin haet oppisopimukseen

Tutustu Keudan laajaan koulutustarjontaan ja täytä hakulomake tutkinnon sivulla. Merkitse hakemukseen kiinnostuksesi oppisopimukseen ja täytä tarkasti työnantajaa koskevat tiedot. Huomaathan, että sinulla tulee olla oppisopimustyöpaikka valmiina, jos haluat aloittaa opinnot suoraan oppisopimuksella.

> Keudan koulutustarjonta

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tutkintoa?

> Tutustu laajennettuun oppisopimukseen.

Hakuneuvonta

Kaikissa hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä Keudan Hakeutumispalveluiden puoleen. Voit myös tulla Keudan koulutusinfoon kuulemaan ja kysymään lisää!

hakeutumispalvelut(a)keuda.fi | oppisopimusneuvonta 09 2738 3770

> Keudan koulutusinfot

Kysy lisää oppisopimuksesta!

Hakeutumiskoordinaattori
Hakeutumispalvelut

Oppisopimus

Jukka Salmi

040 174 4524

Hakeutumiskoordinaattori
Hakeutumispalvelut

Oppisopimus

Minna Zaeske

050 351 0624

Hakeutumispalvelut

09 2738 3700
hakeutumispalvelut@keuda.fi