Keudan opiskelijan ilmoittautumisohje täydennyskoulutukseen

Keudan opiskelijoille avoimet korttikoulutukset/testit täydennyskoulutustarjonnassa

  • Anniskelupassikoulutus
  • Anniskelupassitesti
  • Hygieniaosaamiskoulutus
  • Hygieniaosaamistesti
  • Tulityökorttikoulutus
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Ensiapukoulutus: EA1 ® -korttikoulutus (16 t) *
  • Ensiapukoulutus: HätäEA ® -korttikoulutus (8 t) *

* Ensiapukoulutukset avataan opiskelijoille kolmea viikkoa ennen koulutusta, mikäli niissä on tilaa.

Näiden lisäksi tarjolla voi olla muutakin täydennyskoulutusta, johon opiskelija voi ilmoittautua, jos se kuuluu hänen tutkintoonsa. Jos näin on, tästä on maininta täydennyskoulutuksen sivulla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen/testiin Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta. Mikäli et pääse itse ilmoittautumaan Studenta plus -opiskelijaliittymän kautta, käännythän vastuuohjaajasi puoleen. Hän voi HOKSata sinulle tarvitsemasi korttikoulutuksen tai -testin.

Kortin maksaminen ja kuitin näyttäminen testin pitäjälle

Käy maksamassa korttimaksu Keudan verkkokaupassa ennen testipäivää, mikäli haluat itsellesi työelämässä tarvittavan kortin. Sinulle tilataan kortti vain, jos läpäiset testin ja olet maksanut kortin.

Kun olet maksanut korttimaksun, saat tilausvahvistuksen ja kuitin sähköpostiisi. Ota ne mukaan testiin ja varaudu näyttämään ne opettajalle testipäivän alussa.

Kortin noutaminen

Mikäli koulutukseen kuuluu kortti ja olet maksanut sen, voit tiedustella sitä noin kuukauden päästä koulutuksesta vastuuohjaajaltasi, jollei testin pitäjä toisin ohjeista. Joissakin tapauksissa opettaja antaa kortin saman tien mukaan.

Uusintatestiin ilmoittautuminen

Yksi korttimaksu oikeuttaa testiin ja yhteen uusintaan. Kuitti kannattaa siis säilyttää mahdollista uusintatestiä varten. Jos et läpäise testiä toisellakaan kerralla, käy maksamassa korttimaksu uudelleen. Pyydä vastuuohjaajaasi liittämään sinut uuteen testipäivään ja ilmoittamaan testin pitäjälle, että olet tulossa uusintatestiin. Voit myös itse ilmoittautua testiin ja ilmoittaa testin pitäjälle, että olet tulossa uusimaan.

Osallistumisen peruminen

Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä etukäteen Hakupalveluiden palvelusuunnittelijalle. On tärkeää, että perut osallisumisesi, jos olet estynyt tulemaan paikalle, koska tällöin vapautat paikan toiselle opiskelijalle. Mikäli et ilmoita poissaolosta etukäteen, arvioidaan kurssi sinulle hylätyksi.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi