Verkko-opiskelu

Verkko-opinnot Keudassa

Keuda panostaa verkko-opintoihin. Alla olevasta listasta voit löytää kaikille Keudan opiskelijoille tarjolla olevia verkko-opintoja ja niiden opettajat. Jos haluat jollekin verkko-opinnolle, niin

  1. ota yhteys ensin omaan vastuuopettajaasi.
  2. Kun olet sopinut hänen kanssaan verkko-opinnolle osallistumisesta, ilmoittaudu verkko-opinnon opettajalle lähettämällä hänelle sähköpostiviestia käyttäen Keudan sähköpostia.
  3. Ja sähköpostiviestistä kopio omalla vastuuopettajallesi.

Verkko-opinnot on toteutettu Pinja -oppimisympäristössä. Pinjan käyttöohjeita löytyy täältä. Myös verkko-opintoihin osallistuja täyttää Osaamispassin ko. opinnosta. Ammatillisten tutkinnon osien Osaamispassiohjeet täällä.

Jos tarvitsemaasi opintoa ei löydy alla olevasta listasta, voit katsoa, jos sellainen löytyy Aavon (Avoimet ammatilliset opinnot) sivuilta. Aavon sivuilta löytyy muiden oppilaitosten tarjoamia, ilmaisia verkko-opintoja. Jos aiot osallistua Aavon verkko-opinnolle, keskustele opinnon sopivuudesta opintoihisi vastuuopettajasi kanssa.

Keudan verkko-opintojen pelisäännöt

Verkko-opintojen pelisäännöt – Keuda

Keudassa on käytössä Turnitin-ohjelma, joka voidaan kytkeä Pinjan tehtävään ja jolla voidaan selvittää, kuinka paljon tehtävän tekstistä on kopioitu esim. netistä. Ohje opiskelijalle (pdf).

Yhteiset tutkinnon osat

Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, verkko-opintojen opettajat
Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen, verkko-opintojen opettajat
Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, verkko-opintojen opettajat

Ammatilliset opinnot

Alakohtaiset verkko-opinnot ja niiden opettajat (PDF)

Lisää tietoa digitaalisista työvälineistä löydät Keudan digipajasta.