Osaamispassit

Osaamispassit opiskelijalle (osaamispassi.keuda.fi)

Seuraa omien opintojen etenemistä ja oman osaamisen kehittymistä Osaamispassien avulla. Osaamispassit on tehty jokaisesta tutkinnon osasta (ja yhteisissä opinnoissa tutkinnon osa-alueesta).

Tutkinnon osa on jaettu laatikoihin, joiden sisällä on osaamispassiväittämät, joihin vastaat En osaa vielä – Olen harjoitellut – Osaan.

Kuva Viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä -opinnon laatikkonäkymästä. Klikkaa kuva uuteen välilehteen isompana.

Opettaja julkaisee laatikot sinulle, jonka jälkeen pääset niitä täyttämään.

  1. Kirjaudu Osaamispasseihin alla olevan ohjeen mukaan (kaksi vaihtoehtoa).
  2. Harjoitteet -näkymässä avaa laatikko (=Aloita) ja vastaa väittämiin.
  3. Kun olet vastannut kaikkiin väittämiin, klikkaa seuraavalle sivulle (=Seuraava).
  4. Kun et enää halua muuttaa vastauksia vaan kaikki on ok, klikkaa Merkitse tehdyksi, jonka jälkeen et voi enää muuttaa vastauksia. Tällöin laatikon väri muuttuu oranssiksi.
  5. Kun opettaja on merkannut Tavoite saavutettu ja antanut mahdollisesti kirjallista palautetta, laatikon väri muuttuu vihreäksi.

OHJEET

KIRJAUDU: Osaamispassit on tehty Workseed -nimisellä ohjelmalla, jonne voit kirjautua kahdella eri tavalla.

  1. Kirjoita osoiteriviin osaamispassi.keuda.fi, jonka jälkeen kirjautumisessa käytetään Keudan sähköpostiosoitetta (sinulla muotoa etunimi.sukunimi@edu.keuda.fi)
  2. Kirjoita www.workseed.fi -> Valitse oikeasta ylänurkasta KIRJAUDU ja sen jälkeen KIRJAUDU OPPILAITOSTILILLÄ-> KEUDA. Tämän jälkeen ohjelma vaatii Keudan sähköpostiosoitetta (sinulla muotoa etunimi.sukunimi@edu.keuda.fi).

Ohessa kuva osaamispassista puhelimen näkymässä.