Studenta

Opiskelijat

Opiskelijoilla on käytössään oma liittymä, jonka kautta omien opintojen etenemistä ja järjestelmään tehtyjä merkintöjä on mahdollista seurata.

Opiskelijaliittymään kirjaudutaan Keudan käyttäjätunnuksella, joka on yleensä muotoa kutsumanimi.sukunimi (sama kuin koulun s.postin tunnus ennen @-merkkiä) ja salasana on sama, jolla kirjaudutaan koulun koneille ja omaan sähköpostiin.

Studenta-opiskelijaliittymään kirjaudutaan osoitteessa:

Ohjeet opiskelijaliittymän käyttöön löydät tästä: opiskelijaohje

Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden huoltajat

Huoltajat voivat seurata huollettavansa opintojen etenemistä huoltajaliittymän kautta. Huoltajat pääsevät näkemään identtiset tiedot huollettavansa kanssa. Huoltajaliittymään kirjaudutaan sähköpostiosoitteella (huoltajan) ja sähköpostiin toimitettavalla salasanalla. Salasana toimitetaan automaattisesti, kun huoltajan sähköpostiosoite on kirjattu opintohallintojärjestelmään. Viesti lähetetään osoitteesta noreply@keuda.fi. Sähköpostiosoite on edellytys huoltajaliittymän käyttöön. Puuttuvan sähköpostiosoitteen voi ilmoittaa opintotoimiston kautta.

Huoltajille tarkoitettuun liittymään kirjaudutaan osoitteessa:

https://keuda-plus.solenovo.fi/student/app/parent/login

Mikäli et ole saanut salasanaa sähköpostiisi, käytä kirjautumissivulla olevaa ”Unohditko salasanasi”-linkkiä uuden salasanan tilaamiseen. Mikäli et saa sen kautta uutta salasanaa, ota yhteyttä Keudan opintotoimistoon.

Opiskelijan tullessa täysi-ikäiseksi voi hän määritellä, onko huoltajalla edelleen pääsy tarkastelemaan tietoja huoltajaliittymän kautta.

Ohjeet huoltajaliittymän käyttöön