Studenta

Opiskelijat

Opiskelijoilla on käytössään oma liittymä, jonka kautta omien opintojen etenemistä ja lukujärjestystä on mahdollista seurata. Opiskelijaliittymään voi lisäksi lisätä liitteitä, esimerkiksi todistuksia, ja omien yhteystietojen päivittäminen onnistuu. Poissaolojen ilmoittaminen ja vastuuopettajalle viestiminen hoituu myös Studentan kautta.

Opiskelijaliittymään kirjaudutaan Keudan käyttäjätunnuksella, joka on yleensä muotoa kutsumanimi.sukunimi (sama kuin koulun sähköpostin tunnus ennen @-merkkiä) ja salasana on sama, jolla kirjaudutaan koulun koneille ja omaan sähköpostiin.

Studentan opiskelijaliittymään kirjautuminen:

Ohjeet opiskelijaliittymän käyttöön löydät tästä: Studentan opiskelijaliittymä – käyttöohjeet 2023. Mikäli kirjautumiseen liittyen on ongelmia, voi asian hoitaa opintotoimiston kautta.

Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden huoltajat

Huoltajat voivat seurata huollettavansa opintojen etenemistä huoltajaliittymän kautta. Huoltajaliittymään kirjaudutaan sähköpostiosoitteella (huoltajan) ja sähköpostiin toimitettavalla salasanalla. Salasana toimitetaan automaattisesti, kun huoltajan sähköpostiosoite on kirjattu opintohallintojärjestelmään. Viesti lähetetään osoitteesta noreply@keuda.fi. Sähköpostiosoite on edellytys huoltajaliittymän käyttöön. Puuttuvan sähköpostiosoitteen voi ilmoittaa opintotoimiston kautta.

Studentan huoltajaliittymään kirjautuminen:

Mikäli et ole saanut salasanaa sähköpostiisi, käytä kirjautumissivulla olevaa ”Unohditko salasanasi”-linkkiä uuden salasanan tilaamiseen. Mikäli et saa sen kautta uutta salasanaa, ota yhteyttä Keudan opintotoimistoon. Opiskelijan tullessa täysi-ikäiseksi voi hän määritellä, onko huoltajalla edelleen pääsy tarkastelemaan tietoja huoltajaliittymän kautta.

Ohjeet huoltajaliittymän käyttöön: Studentan huoltajaliittymä