Amispalaute

Valtakunnallinen Amispalaute

Opiskelijana sinulla on mahdollista antaa Keudalle palautetta valtakunnallisen Amispalautteen kautta. Amispalaute kysytään opiskelijoilta, joiden tavoitteena on suorittaa ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai näiden tutkintojen osa/osia. Opintojesi aikana saat kaksi Amiskyselyä sähköpostiisi. Kyselyt tulevat osoitteesta noreply@opintopolku.fi. Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Aloituskysely

Opintojen aloitusvaiheessa sinulle lähetetään aloituskysely. Kysely lähetetään, kun henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelmasi (HOKS) on hyväksytty ja tietosi on siirretty eHOKS-palveluun. Kysely on avoinna 30 vrk HOKSin ensimmäisestä allekirjoituksesta.

Päätöskysely

Toisen kyselyn saat opintojesi päättövaiheessa. Kysely lähetetään automaattisesti opintojen päättymispäivänä / valmistumispäivänä. Kysely lähetetään niille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden tutkinnon osan. Vastausaikaa on 30 vuorokautta.

Jos et muista vastata kyselyyn heti, lähettää Opetushallitus muistutuksen kyselystä ensin 5 vuorokauden ja toisen kerran vielä 10 vuorokauden kuluttua kyselyn ensimmäisestä lähetyksestä.

Miksi palautetta kerätään?

Kyselyiden kautta kerätyllä palautedatalla tuetaan sekä kansallista että koulutuksen järjestäjän sisäistä laadun seurantaa ja kehittämistä. Lisäksi osaa valtakunnallisista palautekysymyksistä käytetään koulutuksenjärjestäjän saaman vaikuttavuusrahoituksen perusteena. Keudassa seurataan tarkasti sekä saatua palautetta, että vastausmääriä. Jokaisella palautteella on merkitystä!