Amispalaute

Opiskelijana sinulla on mahdollista antaa Keudalle palautetta valtakunnallisen Amispalautteen kautta. Saat opintojesi aikana kaksi Amiskyselyä sähköpostiisi. Kyselyt tulevat osoitteesta noreply@opintopolku.fi. Amispalaute kysytään opiskelijoilta, joiden tavoitteena on suorittaa ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai näiden tutkintojen osa/osia. Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Kyselyt

Aloituskysely opintojen aloitusvaiheessa. Lähetetään automaattisesti, kun HOKS on allekirjoitettu ja tietosi on siirretty eHOKS-palveluun. Kysely on avoinna 30 vrk HOKSin ensimmäisestä allekirjoituksesta.

Päättökysely opintojen päättövaiheessa. Lähetetään automaattisesti opintojen päättymispäivänä / valmistumispäivänä. Kysely lähetetään niille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden tutkinnon osan. Vastausaikaa on 30 vrk.

Jos et muista vastata kyselyyn heti, lähettää Opetushallitus muistutuksen kyselystä ensin 5 vuorokauden ja vielä 10 vuorokauden kuluttua kyselyn ensimmäisestä lähetyksestä.

Miksi palautetta kerätään?

Kyselyiden kautta kerätyllä palautedatalla tuetaan sekä kansallista että koulutuksen järjestäjän sisäistä laadun seurantaa ja kehittämistä. Lisäksi osaa valtakunnallisista palautekysymyksistä käytetään koulutuksenjärjestäjän saaman vaikuttavuusrahoituksen perusteena. Keudassa seurataan tarkasti sekä saatua palautetta, että vastausmääriä. Jokaisella palautteella on merkitystä!