Tervehdys!

Uusi lukuvuosi on jo käynnistynyt hyvää vauhtia. Olemme saaneet Keudaan paljon uusia opiskelijoita, joita toivomme saavamme mukaan toimintaan  opiskelijakuntiin sekä Kuomaan.

Kuoma järjestää Opiskelijafooromin  tiistaina 11.9.2018 klo 9-12  Keuda Järvenpään, Sibeliuksenväylä 55 A Auditoriossa. Kaikki joukolla mukaan keskustelemaan Keudan johdon kanssa. Kysymyksiä on hyvä miettiä etukäteen. Teemana tänä vuonna  Opiskelijan ääni Keudassa ja hyvinvoinnin teema.

 

Kuoma järjestää 1.11.2018  4H päivän eli tiedotusta ja koulutusta opiskelijakunta toimintaan. Tilaisuus järjestetään Keuda Keravan, Keskikadun osoitteessa, paikkana Aimo auditorio.   Iltapäivällä Kuoman yleiskokous.

Päivä alkaa aamupalalla klo 8.30 -9.00. Tilaisuus  klo 9.00-12.00 .  Yleiskokous klo 13-14.

Osallistukaa toimintaan, voitte siten myös vaikuttaa !

 

 

 

 MIKÄ ON KUOMA?

 

Keudan opiskelijakunta Kuoma

Keudan kaikissa toimipisteissä on oma opiskelijakunta ja niillä omat hallitukset. Oman toimipisteesi hallituksen kautta sinulla on parhaat mahdollisuudet päästä vaikuttamaan Keudan opiskelijoihin liittyviin asioihin.

Keudan yhteinen opiskelijakunta perustettiin toimipisteiden opiskelijakuntien hallituksista 27.1.2009 ja tällöin päätettiin nimetä opiskelijakunta Kuomaksi. Kuoman logon on suunnitellut opiskelija Jaana Tikkanen.

Kuoma järjestää kaksi kertaa vuodessa opiskelijafoorumin, johon kaikki Keudan opiskelijat ovat tervetulleita. Seuraa Keudan tiedotuskanavia, jotta osaat olla paikalla.

Kuoman hallitus 2018-2019

kuoman hallitus2018

  • Kevään  yleiskokous pidettiin Keskikadun osoitteessa keskiviikkona 28.2.2018. Yleiskokouksessa valittiin Kuoman hallitus 2018.

Yleiskokouksessa hyväksyttiin Kuoman vuosikello. 

kuomavuosikello nettiin2

  

Keudan opiskelijakunta Kuoma 

Keudan opiskelijakunta Kuoman tehtävänä on:

 1. edistää Keudan eri toimipisteiden (osoitteiden) opiskelijakuntien yhteistyötä.

 2. valvoa ja toteuttaa ammatillisesta koulutuksesta säädetyn lain (531/2017) toteutumista Keudassa.

 3. ajaa Keudan toimipisteiden opiskelijakuntien etuja ja noudattaa niiden tahtoa.

 4. edustaa Keudan toimipisteiden opiskelijakuntia eri Keudan toimielimissä ja yhteistyöryhmissä sekä tehdä esityksiä ja antaa lausuntoja Keudaa koskevissa asioissa.

 5. vastata Keudan opiskelijakunta Kuoman tehtävien toteutumisesta.

 

Kuoma toteuttaa:

 • koulutusta opiskelijoille. Esimerkiksi 7h-päivän, jolloin Keudan toimipisteiden opiskelijakuntien edustajat saavat koulutusta sekä opastusta toimintaan. Silloin on oiva hetki luoda uusia suhteita.

 • kokouksia (yleiskokoukset, hallituksen kokoukset ja mahdolliset muut kokoukset).

 • tempauksia ja teemapäiviä opiskelijoiden viihtyisyyden ja yhteisöllisyyden luomiseksi sekä opiskelijakunta Kuoman vetovoiman lisäämiseksi.

 • tiedotusta Keudan opiskelijakunta Kuoman toiminnasta ja esille nostamista asioista.

 • tarvittaessa varainkeruuta toimintansa ylläpitämiseksi (lahjoitukset, avustukset tai muu varainkeruu).

 

Miksi Kuomaan?

  • Opit kokous käytäntöjä, joita voit hyödyntää tulevaisuudessa esimerkiksi taloyhtiön kokouksissa.
  • Pääset erilaisiin Kuoman tapahtumiin ja virkistäytymiseen, kunhan olet aktiivinen Kuomassa.
  • Näet uusia ihmisiä ja saat uusia kontakteja.
  • Voit vaikuttaa Keudassa opiskelijoihin liittyviin asioihin.
  • Ymmärrät enemmän Keudan sisäisistä asioista. Olet paremmin ajan tasalla, mitä tapahtuu.

Jäsenet

Kaikki Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän opiskelijat ovat itseoikeutetusti jäseniä toimipisteiden (osoitteiden) opiskelijakunnissa. Keudan opiskelijakunta Kuoman jäseniä ovat toimipisteiden (osoitteiden) omien opiskelijakuntien hallitusten varsinaiset jäsenet ja varajäsenet.

Opiskelijakunta Kuoman jäseniltä ei peritä jäsenmaksua.

Opiskelijakunta Kuoman hallituksen toimikausi on kalenterivuosi.

Seuraa näitä sivuja, niin pysyt ajan tasalla toiminnasta.

Toiminta 2018

Kuoma on tehnyt valokuvaussopimuksen kolmeksi vuodeksi Kuvaverkko Oy:n kanssa. Kävimme läpi ja kommentoimme Keudan kurinpitokeinot ja menettelytavat sekä Keudan opiskelijoiden yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman. Järjestimme valmistuneiden leffan Järvenpään elokuvateatteriin yksityisnäytöksenä. Kuoman hallitus  on käynyt myös virkistäytymässä Sveitsin seikkailupuistossa, työntäyteisen lukuvuoden jälkeen. Hauskaa on ollut kaikilla ja mukavaa on myös päästä kesäloman viettoon.

Syksyllä Kuoman vuosikellon mukaisesti järjestetään opiskelijakuntien koulutus, 4H/7H päivä. Silloin koulutetaan uusia Keudan opiskelijoita opiskelijakunta toimintaan. Tervetuloa joukolla mukaan toimintaan!

Joona Karjalainen
Kuoman puheenjohtaja
Keuda Wärtsilänkatu

 Kuoman virkistys 1

 Kuoman virkistys 4

 

 

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi