Opiskelija-ateriat

Tule koulupäivinäsi nauttimaan herkullinen ateria oppilaitoksesi opiskelijaravintolaan!  Ateriaedut saat henkilökortilla/KELAkortilla. Oppisopimusopiskelijalle, työvoimakoulutuksen opiskelijalle sekä lisäkoulutuksen opiskelijalle ruokailu on maksullista opiskelijahintaan. Koulutusyksikkösi opiskelijaravintolassa on vähintään kaksi ruokavaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi. Ruoka on tarjolla itsepalvelulinjastoissa. Jos tarvitset erityisruokavaliota, ota yhteys suoraan keittiöön. Noudata toimipisteen ruokailuaikoja, jotka löytyvät täältä.

Ateriat on suunniteltu valtakunnallisten ravitsemussuositusten mukaisesti. Täysipainoinen ateria sisältää lämpimän ruoan, salaatin, ruokajuoman, leivän ja levitteen.  Muistathan noudattaa lautasmallia.  Oppilaitoksesi kahvilasta voit ostaa terveellisiä välipaloja ja  kahvilatuotteita. 

Keudan opiskelijaravintoloissa vuodenajat ja juhlat näkyvät teemoina. Kerran vuodessa järjestetään mieliruokaviikko, jonka sisältöön Keudan opiskelijat pääsevät vaikuttamaan äänestämällä. Opiskelijat pääsevät vaikuttamaan opiskelijaravintoloiden tarjontaan ja toimintaan opiskelijakunnan ja jokaisen opiskelijaravintolan oman ravintolatoimikunnan kautta. 

Kun syöt hyvin, voit hyvin

Jaksamisesi ja hyvinvointisi kannalta on tärkeää, että käyt ruokailemassa jokaisena koulupäivänä! Ateriointi yhdessä kavereiden kanssa on mukava breikki päivään. Huomioi kanssaruokailijat hyvällä käytökselläsi. Riisuthan ulkovaatteet ja päähineet pois ruokailun  ajaksi. 

Työpaikalla järjestettävän koulutuksen aikana omaehtoista perustutkintokoulutusta suorittavalla opiskelijalla on mahdollisuus saada  ateriakorvaus jos  työpaikka ei tarjoa työpäivän aikana ateriaa eikä opiskelija saa  koulutussopimuksen ajalta palkkaa eikä hänellä ole mahdollisuutta käydä jossakin Keudan toimipisteessä lounaalla. Ateriakorvausta tulee hakea kahden kuukauden kuluessa työpaikalla tapahtuneen koulutuksen päättymisestä. Ateriakorvaus on 3,50€/ päivä. 

Ateriakorvauslomake opiskelija 2018

Tuntiseuranta-lomake

 

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi