Tervetuloa opiskelemaan Keudaan!

4527 hakijan joukosta opiskelemaan valittiin  1208  hakijaa. Valittujen nimet ja lisätietoja opiskeluun ja opiskelupaikan vastaanottamiseen liittyen löytyy alla olevien linkkien takaa.

Jos et ole antanut lupaa julkaista nimeäsi netissä, jää odottamaan kaikille valituille 14.6. alkaen postitettua kirjettä tai ota yhteys  opintotoimistoon. Voit olla opintotoimistoon tai opinto-ohjaajiin yhteydesssä myös muissa opiskeluun liittyvissä asioissa. 

OTA OPISKELUPAIKKA VASTAAN TÄSTÄ

Jos olet ilmoittanut hakiessasi sähköpostiosoitteesi, olet saanut Opetushallitukselta sähköpostitse linkin, jonka kautta voit myös ottaa paikan vastaan. Toivomme kuitenkin, että otat paikan vastaan ylläolevan linkin kautta, jotta saamme tarvittavia tietoja esimerkiksi osaamisalatoiveista.  

Muista toimittaa pyydetyt liitteet omaan toimipisteeseesi.

Voit tulla ja tuoda ne paikanpäälle ja tutustua samalla opiskelupaikkaasi maanantaina 18.6. klo 11.00 -  17.00 ja tiistaina 19.6. klo 7.30 - 13.00. Mikäli et pääse paikalle, toimita liitteet postitse viimeistään 28.6.

Jos et saanut opiskelupaikkaa, seuraa ilmoitteluamme vapaista paikoista Keudan internet-sivuilta tai facebookissa. Pääsemme kertomaan niistä tarkemmin 28.6. jälkeen, kun yhteishaussa saadut opiskelupaikat on otettu vastaan.

Onko opintojesi edistymisen kannalta sinulla tai huoltajallasi tarvetta keskustella opiskeluun tai elämäntilanteeseen liittyvistä asioista opiskeluhuollon edustajan tai vastuuohjaajan kanssa? Ota yhteys elokuun alussa opiskeluhuoltohenkilöstöömme. Toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä

Järvenpää Sibeliuksenväylä  

Järvenpää Wärtsilänkatu 

Kerava Keskikatu 

Kerava Sarviniitynkatu  

Sipoo 

Mäntsälä Lukkarinpolku 

Mäntsälä Saaren kartano (maatalous-, puutarha-, metsä- ja maarakennusala)

Nurmijärvi Lopentie 

Tuusula Kirkkotie

Tuusula Pekka Halosen akatemia

VALMA-koulutus (julkaistaan 4.8.) 

 

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi