Opiskelijan ateriat

Tule koulupäivinäsi nauttimaan herkullinen ateria oppilaitoksesi opiskelijaravintolaan!  Ateriaedut saat henkilökortilla/KELAkortilla. Oppisopimusopiskelijalle, työvoimakoulutuksen opiskelijalle sekä lisäkoulutuksen opiskelijalle ruokailu on maksullista opiskelijahintaan. Katso opiskelijaravintoloiden tiedot tästä.

Kun syöt hyvin, voit hyvin

Jaksamisesi ja hyvinvointisi kannalta on tärkeää, että käyt ruokailemassa jokaisena koulupäivänä! Ateriointi yhdessä kavereiden kanssa on mukava breikki päivään. Huomioi kanssa ruokailijat hyvällä käytökselläsi. Riisuthan ulkovaatteet ja päähineet pois ruokailun  ajaksi.

Korvaava ateriointi tai ateriakorvaus

Ensisijainen ateriointi omaehtoisessa perustutkintokoulutuksessa koulutussopimuksen aikana on omassa toimipisteessä, jos tähän ei ole mahdollisuutta voit ruokailla toisessa Keudan toimipisteessä tai kysyä työpaikaltasi maksutonta ateriaa.

Mikäli ateriointi ei onnistu yllämainitusti. Olet oikeutettu ateriakorvaukseen. Poissaolopäiviltä ei makseta ateriakorvausta. Ateriakorvausta voi saada myös kansainvälisyysjaksolle ja sellaisille opintoretkipäiville / yritysvierailuille, joille ei ole mahdollista saada eväitä mukaan tai ruokailu Keudan toisessa toimipisteessä ei onnistu ko. päivänä.  Ateriakorvaus on 4 €/päivä.

Ateriakorvaukset maksetaan kun opettaja/kouluttaja on tarkastanut ja allekirjoittanut ateriakorvauslomakkeen.

  1. Opiskelija palauttaa allekirjoitetun ateriakorvauslomakkeen ja tuntiseurantalomakkeen ohjaavalle opettajalle/kouluttajalle.
  2. Opettaja/kouluttaja toimittaa allekirjoittamansa ateriakorvauslomakkeen (ei tuntiseurantalomaketta) toimipisteen opintotoimistoon. Huom! Lomake tulee olla täytetty kokonaan, myös tilinumero.
  3. ​Koulutusassistentti maksaa ateriakorvauksen opiskelijan tilille.

Ateriakorvauslomake on palautettava kahden kuukauden sisällä työssä oppimisjakson päättymisestä.

Työpaikalla järjestettävän koulutuksen ollessa pitkä, ateriakorvausta voi hakea useammassa erässä.​​

Ateriakorvauslomake opiskelija

Tuntiseuranta-lomake