Oppilaskannettavat

Oppilaskannettavat

Tietokoneet

Syksyllä 2021 aloittavat pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä olevat opiskelijat saavat käyttöönsä Keudan omistaman tietokoneen opiskelun ajaksi. Kun opiskelu päättyy valmistumiseen opiskelija voi koneen itselleen lunastaa.

Mikäli opinnot keskeytyvät tulee kone palauttaa välittömästi  toimistoon tai aulapalveluun!

Opiskelijatietokoneet jaetaan ryhmäohjauksessa. Opiskelija allekirjoittaa luovutustodistuksen ja kirjaa luovutustodistukseen ymmärtävänsä koneen käyttösopimuksen sekä vastuunsa koneen käytöstä. Lomake palautetaan luovutuksen yhteydessä.

Koneelle asennettavista ohjelmista opiskelija vastaa itse, koneelle on esiasennettu Windows, muut opetuskäytössä tarvittavat ohjelmat on ladattava erikseen .Käyttöoikeussopimuksen mukana on tullut ohjeet koneen käyttöönottoon.

Tietokoneeseen aiheutuneista vahingoista on opiskelija korvausvelvollinen. Takuu ei korjaa nesteen – ruuan tai kolhun aiheuttamia vaurioita. Mikäli koneessa ilmenee valmistusvika tulee opiskelijan olla yhteydessä takuuhuoltoon.

Kannettavien tietokoneiden huolto

Kaikissa Keudan tietokoneissa on valmistajan tarjoama kolmen vuoden OnSite takuu. OnSite takuu tarkoittaa, että vikailmoituksesta parissa päivässä kone korjataan asiakkaan kotona kuntoon. Takuu ei kata putoamisista ym. vahingoista johtuvia vikoja. Tällaisissa tapauksissa voi käyttää huoltajien kotivakuutusta.

Takuuhuollon yhteystiedot

Ennen yhteydenottoa ota koneen SerialNumber (ServiceTag)  ylös. Tämä löytyy tietokoneen pohjassa olevasta tarrasta. Pohdi myös valmiiksi selkeä vikakuvaus (voit myös ottaa ylös vikakoodin, joka saadaan ajamalla diagnostiikka tietokoneen BIOS:sta).

Puhelinnumerot ovat (valmistajasta riippuen):

HP: 09 817 10005

Dell: 020 753 3566

HUOM! Dellin huolto velvottaa että paikalla tulee olla yli 18-vuotias kun korjausta tehdään. Ota tarvittaessa yhteys helpdeskiin.

Takuuhuollon jälkeen

Jos tietokoneen kiintolevy/emo vaihdetaan, on käyttöjärjestelmä asennettava itse uusiksi. Windows 10 asennus onnistuu ohjeita noudattamalla. Ohessa linkki ohjeisiin (https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10)

Mikäli tarvitset tukea käyttöjärjestelmän asennuksessa, tai huollon suhteen on ongelmia, ota yhteys helpdesk(a)keuda.fi

Opintojen alkaessa

Opintojen alkaessa

Opintojen alussa laadit vastuuopettajasi kanssa HOKSin (henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma). Se on alustava suunnitelma opintojesi etenemisestä ja valmistumisaikataulusta. Tähän keskusteluun tarvitset aikaisemmat koulu- ja työtodistukset mukaan. Opintojen alussa pääset vastaamaan myös valtakunnalliseen Amispalaute-kyselyyn ja antamaan palautetta opintojen alkuvaiheesta.

Käy myös lukemassa, miten opintoihin orientaatio tapahtuu ja mitä tarkoittaa aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen. Linkit näihin ovat tämän sivun oikeassa reunassa.

Keudan alumnitoiminta

Keudan alumnitoiminta

Oletko valmistunut tai valmistumassa Keudasta? Tervetuloa mukaan Keudan alumnitoimintaan!

Keuda haluaa tukea sinua koulutus- ja urapolullasi myös valmistumisen jälkeen.  Alumnina saat säännöllisesti viestejä Keudasta ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin. Tapahtumissa sinulla on mahdollisuus tavata vanhoja opiskelukavereita, mutta myös verkostoitua uusien, eri aloja edustavien ihmisten kanssa. Pääset halutessasi osallistumaan myös mentorointitoimintaan.

Alumnitoiminnasta voit löytää uusia yhteistyökuvioita, saada uutta tietoa alaltasi ja työelämästä yleensä. Kaikki oppivat toisiltaan! Olisi hienoa, jos tulisit kertomaan oman uratarinasi Keudan opiskelijoille ja muille alumneille.

 

> Ilmoittaudu Keudan alumniksi tästä

> Alumnitoiminnan esite (pdf)

> Keudan alumnit -uutiskirje

 

Alumnitapaaminen Keuda Kauneudessa 21.5.2019

Jalkojen hyvinvointi-tapahtumassa Keudan Tuusulan toimipisteessä kosmetologiopiskelijat antoivat tiiviin tietopaketin siitä, miten meistä jokainen voi huolehtia jalkojen hyvinvoinnista oikealla huolenpidolla, kenkävalinnoilla ja vaikka jalkajumpalla. Saimme lopuksi nauttia ihanasta spa-jalkahoidosta ja saimme vielä yksilöllistä opastusta jalkojen hoivaan jatkossa. Ihaniin hoitoihin pääsee varaamaan ajan sähköisesti:  https://timma.fi/keudakauneus

Tunnelmia ensimmäisestä alumnitapaamisesta

Ensimmäinen alumnitapaaminen 20.3.2019 Keuda-Talolle kokosi parisenkymmentä upeaa, eri aloilta valmistunutta ammattiosaajaa yhteen. Parituntinen tapaaminen oli täynnä iloa ja intoa, verkostoitumista ja tulevaisuuden suunnittelua. Rehtori Anna Mari Leinonen kertoi Keudan toiminnasta ja sen tarjoamista vastauksista toimintaympäristön muuttuviin tarpeisiin ja koulutukselle asetettuihin vaatimuksiin. Toimialapäälliköt toivat tervehdyksen eri koulutusaloilta. Saimme myös kuulla Haaga-Helian alumnitoiminnasta, josta kertoi merkonomin tutkinnon Keudassa suorittanut Eva Loippo-Sännälä.

Alumnivideo
Pia Kokkonen

Alumnien tarinat Keuda-blogissa

Floristi Anne Tajasvuo-Piispa

Koruseppä Anu Ek

Koruseppä Anu Ek palkittiin vuoden 2018 yrittäjäoppisopimusopiskelijana Parempi aamu Keudassa -tapahtumassa 30.10.2018

Keudan alumnit -uutiskirje

Aiemmin julkaistut uutiskirjeet:

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Keudan alumnit -uutiskirje tästä.

Liittymällä Keudan alumnitoimintaan, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Kysy lisää!

Sari Aarnio

Opinto-Ohjaaja

+358 401 744 442

sari.aarnio@keuda.fi

Tulosta sivu
Asiakkaille

Asiakkaille

Keuda on monialainen koulutuksenjärjestäjä, joka toimii lähes kaikilla koulutusaloilla. Näin ollen myös osuuskuntayrittäjiksi lähtevät opiskelijatkin voivat edustaa hyvin montaa alaa. Tällä sivustolla tiedotamme tarjolla olevista osuuskuntayrittäjien palveluista. Voit myös tiedustella, minkä alan yritystoimintaa Osuuskunta Yrittämössä kulloinkin harjoitetaan.

Osuuskunta Yrittämö

Osuuskunta Yrittämö

Osuuskunta Yrittämö

Keudan Osuuskunta Yrittämö tukee omaa yrittäjyyttä pohtivia opiskelijoita.

Onko sinulla liikeidea, mutta epäröit vielä sen kantavuutta? Osuuskunta Yrittämön jäsenyys saattaisi olla juuri oikea ratkaisu sinulle!

Osuuskunnan jäseneksi voivat hakea kaikki Keudassa tutkintoa suorittavat opiskelijat. Jäsenyyden aikana voit testata, onko sinun palveluillesi tai tuotteillesi kysyntää, miten löydät asiakkaita ja miten palveluiden tuottaminen sujuu.

Osuuskunta Yrittämö tarjoaa jäsenilleen talous- ja hallintopalvelut, ja jäsenenä voit keskittyä oman liiketoimintasi toteuttamiseen ja kehittämiseen.

 

Yhteystiedot

Osuuskunta Yrittämö Y-tunnus: 2736876-1

Sibeliuksenväylä 55 A

04400 Järvenpää

sähköpostiosoite: yrittamo@keuda.fi

Jäsenyys Tietoa osuuskunnasta Asiakkaille Toimintamalli

Kysy lisää

Tiina Myrsky

Opettaja

+358 505 564 002

tiina.myrsky@keuda.fi

Tulosta sivu
Jäsenyys

Jäsenyys

Voit hakea osuuskunnan jäseneksi osuuskunnan hallitukselle osoitetulla hakemuksella. Jäsenenä voit olla kaksi vuotta, vaikka suorittaisitkin tutkinnon sinä aikana.

Kyseessä on työosuuskunta, joka toimii osuuskunnan jäsenten työnantajana. Osuuskunnan jäsen ideoi, markkinoi ja toteuttaa oman palvelunsa tai tuotteensa sekä hoitaa kaikki asiakassuhteeseen liittyvät asiat.

Tutkinto- ja tapauskohtaisesti voi olla mahdollista, että toimiminen osuuskuntayrittäjänä on osa opintojasi. Yrittäjyyttä sisältyy lähes joka tutkintoon. Mikäli olisikaan parempi tapa tämän suorittamiseksi kuin osuuskuntayrittäjänä toimiminen.

Hakemukset ja ohjeet:

Jäsenhakemus Osuuskuntaan.

Liite jäsenhakemukseen

Ohjeet jäsenelle.

Ohjeet Keudan henkilökunnalle.

Tietoa osuuskunnasta

Tietoa osuuskunnasta

 

Osuuskunta Yrittämö on työosuuskunta, joka muodostuu osuuskunnan jäsenistä. Osuuskunnan jäseneksi pääsee Keudan perustutkintojen ja ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opiskelijat. Alle 18-vuotiaat opiskelijat voivat liittyä osuuskunnan jäseniksi huoltajansa suostumuksella. Osuuskunnan jäsenmaksu on 50 euroa. Osuuskunnan kokous on ylin päätöselin, jossa jokaisella osuuskunnan jäsenellä on yksi ääni. Osuuskunnan kokous valitsee hallituksen, joka edustaa osuuskuntaa. Osuuskunta Yrittämöllä ei ole toimitusjohtajaa. Osuuskunnan hallinnosta vastaa hallitus.

Osuuskunta Yrittämön hallitus:

Anna Mari Leinonen Hallituksen puheenjohtaja
Arja Koli Jäsen
Pertti Salovaara Jäsen
Sari Männistö-Ojainmaa Jäsen
Mikko Styf Jäsen
Tiina Myrsky Jäsen

 

Lisätietoja:
Osuuskunta Yrittämön vetäjä Tiina Myrsky
050 556 4002
tiina.myrsky@keuda.fi

 


 

Yhteydenotot: yrittamo@keuda.fi

Osuuskunta Yrittämön säännöt löydät tästä.

Toimintamalli

Toimintamalli

Osuuskunta Yrittämön jäsen toimii oma aloitteisesti ja yrittäjämäisesti asiakassuhteissa. Jäsenen kanssa tehdään puitetyösopimus, joka on voimassa koko jäsenyyden ajan. Osuuskunnan jäsen saa henkilökohtaisen projektinumeron, jonka avulla kohdistetaan kaikki jäsenen tulot ja menot kirjanpitoon. Jäsen maksaa osuuskunnalle laskutuksen perusteella 10 % asioiden hallinnointikorvausta. Tiedot ovat jäsenen nähtävissä koko ajan yhteisessä pilvipalvelussa.

Asiakkaan hyväksyttyä Osuuskunta Yrittämön / jäsenen antaman työ-/palvelutarjouksen, tehdään työn/palvelun suorittamisen ajaksi jäsenelle urakkatyösopimus. Palkka muodostuu euromäärästä, joka jää jäljelle kulujen ja työnantajamaksujen pidätyksen jälkeen asiakkaan maksamasta kokonaissummasta. Osuuskunta on ennakkoperintärekisterissä ja arvonlisäverovelvollinen, joten yksityistalousasiakkaat voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen omassa verotuksessaan.

YRITTAeMOen prosessikaavio jaesenyysYRITTAeMOen prosessikaaviot tietoa pieni

 

Katso ansaintalogiikka täältä ohjekirja sivu 8.

Osuuskunta Yrittämö on työnantajana vastuussa lakisääteisestä työntekijäjäsentensä vakuuttamisesta. Lisäksi jäsenet ovat vakuutetut työ-/palvelutehtävässään vastuuvakuutuksella, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutetun vahingon.

Opintojen suunnittelu ja seuranta – HOKS/HOPS

Opintojen suunnittelu ja seuranta – HOKS/HOPS

HOKS/HOPS on opiskelun suunnitelma

Opintojen suunnittelu lähtee käyntiin, kun laadit vastuuopettajasi kanssa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman eli HOKSin tai henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman HOPSin. Se tehdään siis yhteistyössä heti opintojesi alussa ja sitä päivitetään keskustellen opintojen aikana tarpeen mukaan. HOKSissa sitoudut opiskelemaan suunnitelman mukaan, joten sen tekemiseen kannattaa panostaa.

HOKSiin valmistautuminen

Pohdi, mitkä ovat tavoitteesi tutkinnon suhteen? Mitä suunnitelmia sinulla on tulevaisuudelle? Tutustu HOKSin mahdollisuuksiin meillä Keudassa. Mieti myös, tarvitsetko yleisen tuen ja ohjauksen lisäksi erityistä tukea opintoihisi? Tuen tarpeen määrittelyssä sinulle voi olla apuna Crear – digitaalinen palvelutarpeenarviointi. HOKS laaaditaan yhteistyössä ja keskustellen. Keskustelussa voi olla mukana tarpeen mukaan myös esimerkiksi erityisopettaja, opinto-ohjaaja tai huoltajasi mikäli olet alaikäinen.

Pohdinnan jälkeen on hyvä ryhtyä käytännön toimiin. Tutustu tutkintosi perusteisiin E-perusteet palvelussa. Ohjeet palvelun käyttöön löydät tämän sivun lopusta kohdasta Tutkintojen ja koulutusten toteutussuunnitelmat. Aseta tavoitteeksi selventää itsellesi, mitä tutkinto tai sen osa pitää sisällään, mitä pitäisi oppia ja mitkä ovat arvioinnin kriteerit. Vertaa nyt sinulla jo olevaa osaamista tutkinnossa kuvattuun. Tämä muodostaa pohjan mahdolliselle osaamisen tunnistamiselle ja tunnustamiselle.  

Hoksin jälkeen, muista vastata valtakunnalliseen vastaa amispalauteeseen. Saat linkin sähköpostiisi.

Hoksin sisältö

Hoksissa sovitaan mitä opiskelet, mikä on opiskelun aikataulu ja missä opiskelu tapahtuu. Myös näyttöjen ja urasuunnitelmasi laadinta ovat osa HOKSia. Suunnitelmaa päivitetään aina kun siihen tulee muutoksia. Oma aktiivisuutesi on avaintekijä onnistuneeseen opintopolkuun. Hoksiin suunnittelemaasi sisältöä pääset tarkastelemaan Studentassa.

  • tavoitteena oleva tutkinto tai tutkinnon osat
  • tiedot aiemman osaamisen huomioon ottamisesta tutkinnon suorittamisessa
  • osaamisen hankkimisen tavat ja sisällöt
  • osaamisen osoittaminen eli näytöt
  • yksilölliset ohjaus- ja tukitoimet sekä mahdollinen erityisen tuen sisältö
  • opiskelijan urasuunnitelma.

Ammatillisen perustutkinnon muodostuminen

Ammatillinen perustutkinto on laajuudeltaan vähintään 180 osaamispistettä (osp). Opiskeluaika on pääsääntöisesti kolme vuotta ja vuoden aikana saavutettu osaaminen vastaa noin 60:tä osaamispistettä. Opintoaika riippuu siitä, mitä osaamista sinulla jo on ja millaisen opiskelusuunnitelman teet vastuuopettajasi kanssa. Osaamista sinulle on voinut kertyä esimerkiksi aiemmista opinnoistasi tai työkokemuksestasi.

Ammatillinen perustutkinto 180 osp

  • ammatilliset tutkinnon osat 145 osp
  • yhteiset tutkinnon osat 35 osp

 

Ammatilliset opinnot

Perustutkinnosta riippuen ammatillisten tutkinnon osien määrä ja laajuus vaihtelevat, mutta niiden kokonaislaajuus on 145 osaamispistettä. Ammatilliset tutkinnon osat muodostuvat sekä pakollisista että valinnaisista tutkinnon osista.

Työpaikalla järjestettävä koulutus on työpaikoilla tapahtuvaa tavoitteellista ja ohjattua ammatin oppimista ja sitä sisältyy ammatillisiin tutkintoihin noin puoli vuotta opintojen aikana. Työpaikalla järjestettävän koulutuksen aikana  olet yksi työntekijä muiden työntekijöiden joukossa. Sinulle on nimetty  työpaikkaohjaaja, joka auttaa ja neuvoo työpaikan sääntöihin ja eri työtehtäviin liittyvissä asioissa. Työpaikalla järjestettävää koulutusta voidaan laajentaa, jolloin opintoja suoritetaan vähemmän oppilaitoksessa ja enemmän työpaikalla. Nykyisin yhä useampi nuori suorittaa osan työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta ulkomailla Keudan kumppaneiden tai opiskelijan omien verkostojen kautta hankituissa yrityksissä.

Näytöt ovat ammattiosaamisen arviointia. Käytännössä näytöt ovat työelämässä tehtäviä työkokonaisuuksia eli työprosesseja. Useimmiten opiskelija itse, opettaja ja/tai työelämän edustaja osallistuvat näyttöjen suunnitteluun ja arviointiin.

Yhteiset tutkinnon osat

Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen 11 osp
Äidinkieli tai suomi toisena kielenä4 osp
Toiminta digitaalisessa ympäristössä 2 osp
Taide ja luova ilmaisu 1 osp
Ruotsi 1 osp
Vieras kieli (englanti) 3 osp

Matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen 6 osp
Matematiikka 4 osp
Fysiikka ja kemia 2 osp

Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen 9 osp
Yhteiskunnassa ja kansalaisena toimiminen 2 osp
Työelämässä toimiminen 2 osp
Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet 1 osp
Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta 1 osp
Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen (liikunta ja terveystieto) 2 osp
Kestävän kehityksen edistäminen 1 osp

Valinnaiset: 9 osp, jotka voi valita yhdestä, kahdesta tai kolmesta yllämainitusta korista.

Aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen

Sinulla on oikeus saada opetussuunnitelman tavoitteita ja vaatimuksia keskeisiltä osiltaan vastaavat aikaisemmin suoritetut opinnot tai muuten hankittu osaaminen arvioiduksi, tunnistetuksi ja tunnustetuksi. Osaamisen tunnustamisella voidaan korvata tutkinnon eri osia osaamisen mukaan.

Jos sinulla on aikaisempia ammatillisia opintoja tai sellaista työkokemusta tai muuta kertynyttä osaamista, joka saattaisi korvata vaadittavia opintoja, ota yhteyttä vastuuopettajaasi, opettajaan tai opinto-ohjaajaan.

Osaamisen tunnustamista voit hakea ennen opintojen alkua tai heti sen opintojakson sisällön selvittyä. Sinun kannattaa myös pohtia, onko hakeminen tarkoituksenmukaista  opintojen  ja ammattitaidon kehittymisen näkökulmasta. Asiasta on hyvä keskustella opettajan kanssa. Jos olet tyytymätön osaamisen tunnustamisesta tehtyyn päätökseen, sinulla on oikeus tehdä asiasta oikaisupyyntö.


Tutkintojen ja koulutusten toteutussuunnitelmat

Ammatillisten tutkintojen ja Valma-koulutuksen valtakunnallisiin perusteisiin on julkaistu toteutussuunnitelmat, joista näet millaisia suorituspolkuja ja toteutuksia Keudassa on tarjolla ja minkä mukaan voit suunnitella omaa opintopolkuasi.

Ammatilliset tutkinnot

Perustutkintojen sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen perusteiden Keudan toteutussuunnitelmat on julkaistu opintopolussa ja löydät ne tästä linkistä.

Näin löydät etsimäsi tutkinnon

Voit hakea etsimäsi tutkinnon kirjoittamalla hakukenttään tutkinnon nimen tai selaamalla sivuja sivun alla osassa olevien sivunumeroiden avulla. Tutkinnon toteutussuunnitelma avautuu tutkinnon nimeä klikkaamalla.

Näin löydät tutkinnon sivulta tutkinnon suorituspolut

Kuvaukset tutkinnon suorittamiseksi näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Suorituspolut” otsikosta ja sen alla olevia suorituspolkujen nimiä.

Näin löydät tutkinnon sivulta tutkinnon osien toteutussuunnitelmat

Keudassa tarjottavat tutkinnon osat näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Tutkinnon osat” otsikkoa. Valikossa on lista kaikista tutkinnon osista sekä pakolliset että valinnaiset.

Näin muodostat oman opintopolkusi

Tutkinnon suorituspoluista näet vaihtoehtoja erilaisista osaamisaloista tai mahdollisista poluista erilaisiin työtehtäviin. Suorituspoluissa on kuvattu pakolliset tutkinnon osat, jotka sinun tulee suorittaa ja valinnaiset tutkinnon osat, joita suorituspolussa valitaan sopien eri osaamisaloihin tai työtehtäviin. Opintojen alussa sinua ohjataan näiden valintojen tekemisessä ja oman opintopolkusi muodostamisessa.

VALMA-koulutus

Keudan toteutussuunnitelma VALMA-koulutukseen on julkaistu opintopolussa ja löydät sen tästä linkistä. Kirjoita hakukenttään ”VALMA” ja koulutus löytyy helpoiten. Koulutuksen toteutussuunnitelma avautuu VALMA-nimeä klikkaamalla. 

Näin löydät koulutuksen sivulta erilaiset suorituspolut

Kuvaukset koulutuksen suorittamiseksi näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Suorituspolut” -otsikkoa ja sen alla olevia suorituspolkujen nimiä.

Näin löydät koulutuksen sivulta koulutuksen osien toteutussuunnitelmat

Keudassa tarjottavat koulutuksen osat näet klikkaamalla vasemmassa reunassa “Koulutuksen osat” -otsikkoa. Valikossa on lista kaikista koulutuksen osista, joita voit valita.

Näin muodostat oman opintopolkusi

Koulutuksen suorituspoluista näet vaihtoehtoja erilaisista poluista, joista voit valita omiin tavoitteisiisi sopivan toteutuksen. Opintojen alussa sinua ohjataan näiden valintojen tekemisessä ja oman opintopolkusi muodostamisessa.

Aikuisten perusopetus

Keudassa on tarjolla aikuisten perusopetusta, jonka valtakunnalliset opetussuunnitelman perusteet löydät tästä linkistä.


Kesän opiskelumahdollisuudet Keudassa

Kesän voi käyttää myös osaamista kerryttäen.  Jokaisella toimialalla on mahdollisuus tehdä opintoja läpi kesän. Jos opiskelija on kesätöissä, sen ohessa on mahdollisuus oppimispäiväkirjaa tekemällä hankkia suoraan osaamista HOKSin mukaan. Työpaikalle voidaan myös tehdä oppisopimus tai jos työ ei ole palkkatyötä niin koulutussopimus.

Ammatillisia opintoja on myös tarjolla erilaisissa kesäpajoissa ja projekteissa lähes kaikissa toimipaikoissa.  Kysy lisää näistä mahdollisuuksista vastuuohjaajalta tai toimialapäälliköltä. Osuuskunta Yrittämön kautta toimintaa järjestetään ainakin Nurmijärvellä ja Mäntsälässä. Lisätietoja antaa Osuuskunnan vetäjä Tiina Myrsky ( tiina.myrsky@keuda.fi)

Pakollisia ja valinnaisia YTO-opintoja on mahdollista tehdä kesän aikana niin verkossa kuin yto-pajoissakin.

Tiitus

Tiitus

Keudassa on käytössä digitaalinen ura- ja rekrytointipalvelu Tiitus, jonne voit laatia oman osaamisprofiilin työ- ja työpaikalla tapahtuvan koulutuksen paikkojen hakemiseen. Työnantajilla on mahdollisuus ottaa suoraan yhteyttä työnhakijoihin ja tarjota työtä. Tee profiilistasi kiinnostava ja pidä se ajan tasalla.

Lataa Tiitus Play-kaupasta tai AppStoresta tai tee profiili osoitteessa www. tiitus.fi/keuda

Tiitus-esite opiskelijalle [PDF]

 Ohje profiilin luomiseen [PDF]

Video: Tiituksen käyttö – opiskelijan rooli (Youtube.com)