Asioita Keudan ravintoloista & ruokapalveluista. Ruokailemaan voi tulla kuka vain. Tervetuloa!

Keudan opiskelija- ja henkilöstöravintolat

Opiskelijaravintoloiden omille sivuille

Keudan opiskelijaravintolat palvelevat opiskelijoita, henkilökuntaa ja kaikkia vierailevia asiakkaita. Meillä nautit päivän lämpimän lounaan kouluruokasuosituksia noudattaen, lautasmallin mukaisesti. Maksuttoman JAMIX -sovelluksen voit ladata app-kaupasta, josta voit lukea ruokalistan lisäksi GDA arvonhiilijalanjäljen ja ravintosisällön. Keudan hiilijalanjälki on laskettu vuonna 2022

Keuda tarjoaa jokaiselle Keudan opiskelijalle ja -henkilökunnalle maksuttoman aamupuuron suomalaisista luomuhiutaleista. Tarjoiluajan löydät opiskelijaravintolan sivulta.

Toivomme yhteydenotot ravintoloiden sähköpostin kautta.

Lounas

Lounaan hinta sisältäen kaikki buffetpöydän tuotteet on 9,20€. Yhdellä lämpimällä ruoalla & jälkiruoalla 8,80€ ja ilman jälkiruokaa 8,00€. Keudassa perustutkintoa opiskeleva opiskelija ruokailee veloituksetta KELA-kortilla kerran päivässä. Keudan opiskelijahintainen (esim. oppisopimusopiskelija) lounas on 5,60€. Lounaaseen kuuluu yksi lämminruoka vaihtoehto, kannustamme myös maistamaan uusia ruokamakuja. Henkilökuntalounaan voit ostaa esittämällä ID-kortin. Jos olet korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija voit syödä kelatuettua lounasta 3,20€, josta kela maksaa opiskelijaravintolalle 2,30€ osassa paikoistamme, löydät ne: katso kartasta.

Ruokalistat

Ruokalistat suunnitellaan kouluruoka- ja kelan ravitsemissuosituksen mukaisesti. Ne tehdään kampusten tarpeita mukaillen sekä vuodenajat ja satokausi huomioiden.


Ravitsevaan lounaaseen sisältyy: pääruoka lisäkkeineen, salaattia, erilaisia leipiä, ruokajuomat ja  jälkiruoka keitto- ja teemapäivänä. Asiakkaat kokoavat annoksensa itse lautasmallin mukaisesti.

Sydänmerkki lounasannoksen yhteydessä kertoo, että rasvan määrään ja laatuun sekä suolan määrään on kiinnitetty huomiota. Toki annoskoolla on merkitystä. Sydänmerkki

Vastuullisuus

Toiminnassamme näkyy Keudan VAU-strategia (vastuullinen, aktiivinen, uniikki).

Vastuullisuus näkyy arkisissa teoissa. Panostamme vettä ja energiaa säästäviin laitteisiin ja työskentelytapoihin.

Seuraamme hävikkiä ja pyrimme jatkuvaan hävikin hallintaan.

Raaka-ainevalinnoissa suosimme satokaudet huomioiden kotimaisia lähituottajia. Lounasruoissa käytämme suomalaista lihaa ja -kanaa. Suosimme MSC-sertifikaatin saaneita kalatuotteita. Olemme luomuportaalla 4.

Panostamme planetaarisiin vaihtoehtoihin, kuten proteiinipitoisiin palkokasviksiin ja kalaan. Pyrimme välttämään GMO-luokiteltuja raaka-aineita.

Hankimme raaka-aineemme toimittajilta, jotka täyttävät asettamamme vastuullisuusvaatimukset. Kerromme ympäristötavoitteemme asiakkaille ja tavarantoimittajille.

Toimimme vastuullisesti ympäristösuunnitelmaa noudattaen.

Take away -tuotteet

Valmistamme päivittäin tuotteita, myös mukaan ostettavaksi. Arkisin myynnissä tuotteita ja herkkuja ”kotiruoasta” juhlapyhien leivonnaisiin. Teemme tuotteita tilauksesta tai voitte halutessanne järjestää juhlanne, kokouksenne yms. ravintoloissamme, otathan yhteyttä suoraan ravintolan sähköpostiin.

Kahvilat 

Kampusten kahviloissa voit virkistäytyä. Tuotevalikoimamme on runsas, meiltä löytyy niin trendikkäitä chia-vanukkaita ja vihersmoothieita kuin perinteistä täytettyä sämpylää ja itse leivottua pullaa.

Opiskelijat osana arkeamme

Ohjaamme opiskelijoita oppi- ja koulutussopimuksilla ravintoloissamme tulevaa ammattiaan varten aidoissa oppimisympäristöissä. Meillä voit suorittaa näyttöjä eri opintokokonaisuuksista.

Allergiat ja erikoisruokavalio

Huomioithan, että ravintoloissa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut diettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkistamaan tarjotun ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa. Meillä ei ole erityisruokavalioille erikseen varattuja tiloja vaan gluteenittomat ruoat valmistetaan samassa keittiössä kuin gluteenia sisältävät ruoat. Erityisruokavalioelintarvikkeita emme hanki henkilökohtaisesti, vaan noudatamme ostosopimuksia. Kiitos ymmärryksestä!

Asiakaspalaute

Voit antaa meille asiakaspalautetta tästä, ravintolassa palauteboksiin, sähköpostiin tai vaikka soittamalla suoraan ravintolaan.

Oiva

Oiva-raportteja löytyy: Avaa oivahymy tästä

Kysy lisää!

Altio Soile

Ruokapalvelupäällikkö

+358 401 745 401

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Immonen Liisa

Ravintolapäällikkö

+358 504 150 779

Nurmijärvi, Lopetie 20