Opiskelijaravintola Syke

Opiskelijaravintola Syke tarjoaa viihtyisän ympäristön niin lounaalle kuin tilaustapahtumiinkin. Toimimme jatkuvasti ammattiin opiskelevien opiskelijoiden oppimaisemana

Lounas

Joustavaa palvelua ja ammattitaitoa jokaisessa hetkessä. Pistäydy lounastorillamme, josta löydät joka päivä useita vaihtoehtoja. Pyrimme kaikessa tuoreuteen ja makuelämysten vaihtelevuuteen. Tarjolla on 3 eri vaihtoehtoa, joista yksi on kasvis vaihtoehto, lisäksi raikas salaattipöytä siemenineen ja salaatinkastikkeineen. Ruokajuomina luomumaito, luomupiimä ja vesi. Leipäpöydästä löydät aamulla leivottua tuoretta leipää. Erilaiset ryhmät ovat myös tervetulleita lounastamaan sopimuksen mukaan.

  • Seniorit yksi ruoka vaihtoehto lisukkeineen 7,20 €
  • Yksi ruoka vaihtoehto lisukkeineen sekä kahvi 8,00 €
  • Yksi ruoka lisukkeineen jälkiruoalla ja kahvilla 8,80 €
  • Lounasbuffet sis. kaikki tarjolla olevat tuotteet 9,20 €
  • Salaattibuffet, leipä ja juoma 5,80 €

Kahvila

Kahvilan runsaasta valikoimasta voit valita perinteisen täytetyn sämpylän, täytetyn rieskarullan tai talon suolaisen piirakan tai ehkäpä päädyt Chia-vanukkaaseen, tuorepuuroon tai raikkaaseen smoothieen, jotka kokit ovat aamulla pyöräyttänet. Kaiken kruunaa kupponen kahvia tai teetä. Tule katsomaan juuri sinua miellyttävä vaihtoehto.

Take a way

Meiltä löydät oman ravintolan kotiruoat, suolaiset ja- makeat piirakat, mehevät leivät ja muut leivonnaiset. Valmistamme myös tilauksesta tuotteita, kuten täyte-, juusto- ja voileipäkakkuja. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai @postilla.

Tilat

Tilat käytettävissä Iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintolasalissa on 180 asiakaspaikkaa. Suunnittelemme ja toteutamme yksityistilaisuudet toiveidesi mukaan

Aukioloajat

LUOMU aamupuuroa tarjolla ma – pe klo 7.25 – 9.00

Ravintolassa lounasta tarjolla ma – to klo 10.30 – 12.30 ja pe 10.30 – 12.00

Kahvila palvelee ma – to klo 7.45 – 14.30 ja pe 7.45 – 12.00

Suljettuna opiskelijoiden loma-aikoina. 

Toimipiste

Kirkkotie 31, Tuusula

Asiakaspalaute

Voit antaa meille asiakaspalautetta tästä, ravintolassa palauteboksiin, sähköpostiin tai vaikka soittamalla suoraan ravintolaan.

Kysy lisää!

Rämänen Nina

Ravintolapäällikkö

+358 504 150 803

Tuusula, Kirkkotie 31