Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

< Takaisin palveluihin

Asiaa ruokapalveluista ja ravintoloista

Keudan opiskelija- ja henkilöstöravintolat

Kesän aukiolot tästä!

Keudan opiskelijaravintolat palvelevat opiskelijoita, henkilökuntaa ja kaikkia vierailevia asiakkaita. Meillä nautit päivän lämpimän lounaan kouluruokasuosituksia noudattaen, lautasmallin mukaisesti. Ilmaisen JAMIX -sovelluksen voit ladata app-kaupasta, josta voit lukea GDA arvon, hiilijalanjäljen ja ravintosisältötiedot lounaalle.

Välipaloja voit ostaa kahviloistamme ja toimitamme kokoukseesi tai juhlaasi tarjoilut mahdollisuuksien mukaan. Olethan yhteydessä suoraan opiskelijaravintolaan.

Valmistamme tarjottavan ruoan pääsääntöisesti itse. Elintarvikkeet hankitaan sopimustoimittajilta. Raaka-ainevalinnoista suosimme kotimaisia lähituottajia sekä kotimaisia vihanneksia ja juureksia. Lounasruuissa käytämme Suomalaista lihaa ja kanaa. Suosimme MSC-sertifikaatin saaneita kalatuotteita. Käytämme päivittäin myös luomutuotteita. Lounaalla tarjoamme rasvatonta luomumaitoa ja luomupiimää. Olemme luomuportaalla 2. 

Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kouluruokasuosituksen ja pyrimme hiilijalanjäljen lyhentämiseen. Ruokalistat suunnitellaan eri vuodenajat ja satokaudet huomioiden. Lounaalla on tarjolla kahdesta kolmeen ruokavaihtoehtoa, joista vähintään yksi on kasvisruokaa. 

Ruokapalveluissa työskentelee n.50 henkilöä. Valmistamme keskimäärin noin 3000 lounasannosta päivässä. Toimimme vastuullisesti ympäristösuunnitelmaa noudattaen.

Toivomme yhteydenotot ravintoloiden sähköpostin kautta.

Lounas

Lounaan hinta sisältäen kaikki buffetpöydän tuotteet on 9,10€. Yhdellä lämpimällä ruoalla & jälkiruoalla 8,70€ ja ilman jälkiruokaa 7,90€. Henkilökunnan tai opiskelijan ateriaedun saat esittämällä henkilökortin tai KELA-kortin. Jos olet korkeakouluopiskelija voit syödä kelatuettua lounasta osassa paikoistamme, löydät ne: katso kartasta.

Ruokalistat 

Ruokalistat suunnitellaan kouluruoka- ja kelan ravitsemissuositukseen mukaisesti. Ne tehdään toimipisteiden tarpeita mukaillen sekä vuodenajat huomioiden.

ruokaympyrat 2 jpg

Ravitsevaan lounaaseen sisältyy: pääruoka lisäkkeineen, salaattia, erilaisia leipiä, ruokajuomat ja  jälkiruoka keitto- ja teemapäivänä. Asiakkaat kokoavat annoksensa itse lautasmallin mukaisesti.

Allergiat ja erikoisruokavaliot

Jokaiselle opiskelijalle pyrimme löytämään sopivan ruokavaihtoehdon. Otathan yhteyttä oman toimipisteesi opiskelijaravintolaan vaikeasta allergiasta lääkärintodistuksen kanssa ja keskustelet omista ruokailuun liittyvistä terveydellisistä tarpeistasi. Meillä ei ole erityisruokavalioille erikseen varattuja tiloja vaan gluteenittomat ruoat valmistetaan samassa keittiössä kuin gluteenia sisältävät ruoat. Henkilökuntamme pyrkii omalla toiminnallaan välttämään elintarvikkeiden kontaminaatiota ammattikeittiöissämme ruoanvalmistuksen aikana. Täysin vegaania ruokaa emme valmista säännöllisesti. Erityisruokavalioelintarvikkeita emme hanki henkilökohtaisesti, vaan mukailemme omistajakuntien linjoja.

Kahvilat 

Opiskelijaravintoloiden yhteydessä voit virkistäytyä kahvilassa, joiden tuotevalikoimassa huomioidaan asiakastoiveet ja terveelliset välipalat.

Opiskelijat osana arkeamme 

Koulutamme opiskelijoita oppi- ja koulutussopimuksilla ravintoloissamme tulevaa ammattiaan varten aidoissa oppimismaisemissa. Meillä voit suorittaa näyttöjä eri opintokokonaisuuksista. 

Tuotteita mukaan kotiin

Me valmistamme päivittäin tuotteita, myös mukaan ostettavaksi. Teemme tuotteita tilauksesta tai järjestämme myös juhlanne, kokouksenne yms. ravintoloissa.

Asiakaspalaute

Keräämme asiakaspalautetta eri kanavien kautta, ja pidämme ravintolatoimikuntia toimipisteessä.

Oiva

Valvontatulokset löytyvät internetistä Oiva-raportin muodossa

Oiva-raportteja löytyy: https://www.oivahymy.fi/portal/fi/hae+yrityksia/

 

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi