< Takaisin palveluihin

Asiaa ruokapalveluista/ ravintoloista

Lounas

Lounaan hinta koko buffet 9.10€ yhdellä lämpimällä ruoalla & jälkiruoalla 8.70€ ja yhdellä lämpimällä ruoalla ilman jälkiruokaa 7.90€. Henkilökunnan tai opiskelijan ateriaedun saat esittämällä henkilökortin tai KELA-kortin. Jos olet korkeakoulu opiskelija voit syödä kela tuettua lounasta osassa paikoistamme katso kartasta.

Ruokalistat

Lounasvaihtoehtoja on päivittäin kaksi – kolme. Kasvisruoka on päivittäin yhtenä vaihtoehtona.

Pääsääntöisesti valmistamme tarjottavan ruoan itse. Kappaleruoat, pihvit, pyörykät, ostamme osittain sopimustoimittajilta. Näidenkin tuotteiden valinnoissa huomioidaan ravitsemuksellisesti hyvä laatu (maku, rasva- ja suolapitoisuus).

Ruokalistasuunnittelussa kiinnitämme huomioita kouluruoka- ja kelan ravitsemissuositukseen erityisruokavalioihin sekä hiilijalanjäljen lyhentämiseen. Ruokalistat suunnitellaan ja tehdään oppilaitosten tarpeita mukaillen sekä vuodenajat huomioiden. Lähtökohtana on perussuomalainen ruokavalio, höystettynä erilaisilla teematapahtumilla. Raaka-aine valinnoista suosimme kotimaisia lähituottajia mahdollisuuksiemme mukaan. Käytämme mm. kotimaista ohraa riisin sijaan.Tuorepaloissa ja salaateissa käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia juureksia.

Käytämme luomutuotteita. Lounaaseemme kuuluu päivittäin suomalainen rasvaton Luomu maito. Olemme Luomuportaalla 3.

Lautasmallilautasmalli

Lounaaseen kuuluu:

•pääruoka, lisäkkeineen

•salaattia

•erilaisia leipävaihtoehtoja + levite

•ruokajuomat

•jälkiruokia keitto ja teemapäivinä

Asiakkaat kokoavat annoksensa itse lautasmallin mukaisesti.

Allergiat ja erikoisruokavaliot

Jokaiselle opiskelijalle pyrimme löytämään sopivan ruokavaihtoehdon. Otathan yhteyttä oman oppilaitoksesi opiskelijaravintolaan vaikeasta allergiasta lääkärintodistuksen kanssa ja keskustelet omista ruokailuun liittyvistä terveydellisistä tarpeistasi. Meillä ei ole erityisruokavalioille erikseen varattuja tiloja vaan gluteenittomat ruoat valmistetaan samassa keittiössä kuin gluteenia sisältävät ruoat. Henkilökuntamme pyrkii omalla toiminnallaan välttämään elintarvikkeiden kontaminaatiota ammattikeittiöissämme ruoanvalmistuksen aikana. Täysin vegaania ruokaa emme valmista säännöllisesti. Erityisruokavalio elintarvikkeita emme hanki henkilökohtaisesti, vaan mukailemme omistajakuntien linjoja.

Kahvilat 

Opiskelijaravintoloiden yhteydessä toimii kahvilat. Kahviloiden tuotevalikoimassa huomioidaan asiakastoiveet ja terveelliset välipalat.

Opiskelijat osana arkemme

Osa opiskelijaravintoloista toimivat myös oppimisympäristöinä, joissa opiskelijat harjoittelevat tulevaa ammattiaan päästen tutustumaan ammattikeittiöiden toimintaan ja erilaisiin tehtäviin.

Tuotteita mukaan kotiin

Opiskelijaravintoloissa valmistetaan päivittäin tuotteita myös opiskelijaravintolan yhteydessä toimiviin herkkumyymälöihin. Mahdollisuuksien mukaan teemme tuotteita tilauksesta tai järjestämme myös juhlanne/kokouksenne yms. opiskelijaravintoloissa.

Asiakaspalaute

Asiakaspalautetta voi lähettää avoimella palautelomakkeella tai kirjoittaa asiakaspalautekirjaan, joka on opiskelijaravintoloissa. Kerran vuodessa keräämme opiskelija- ja henkilöstökyselyn. Asiakaspalautteet käsitellään joka yksikössä ja sen perusteella kehitämme toimintaamme.

Opiskelijaravintolat pitävät ravintolatoimikuntia vähintään kerran vuodessa, jossa opiskelijoilla ja muilla asiakkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa opiskelijaravintolan toimintaan.

Oiva

Valvontatulokset löytyvät internetistä Oiva-raportin muodossa

Oiva-raportteja julkaistaan sitä mukaa, kun kuntien elintarvikevalvojat tekevät tarkastuksia paikkakunnillaan. Kun tarkastaja on käyntinsä jälkeen tehnyt raportin, se ilmestyy oivahymy.fi -sivustolle noin viikossa. Oiva-raportteja voi hakea osoitteessa https://www.oivahymy.fi/portal/fi/hae+yrityksia/ käytä hakusanana Keuda.

 

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi