Saaren kartanon opiskelija-asuntolat

Mäntsälän Saaren kartanon toimipisteessä asuntolapaikkoja on rajoitetusti. Asuntolapaikkoja myönnettäessä etusijalla ovat ensimmäisen vuoden opiskelijat, pitkämatkalaiset ja hankalien kulkuyhteyksien päässä asuvat. Alaikäinen opiskelija asuu asuntolassa aina huoltajansa vastuulla. Asuntolassa asuville perustutkintolaisille tarjotaan lounaan lisäksi aamupala ja päivällinen. Asuntolassa asumisesta on erillinen asuntolasääntö.

Huoneet ovat kahdelle hengelle. Huoneissa on sängyt, pöydät, tuolit, patjat, tyynyt ja peitot. Opiskelija tuo mukanaan liinavaatteet (lakanat ja tyynyliina). Huoneita voi vaihtaa vain asuntolanhoitajan luvalla. Sosiaalitilat löytyvät käytävältä. Yhteisissä tiloissa on liesi, mikro, jääkaappi, astioita sekä televisio. Asuntolassa on yövalvoja-vartija ilta- ja yöaikaan. Yövalvoja järjestää iltatoimintaa asuntolassa asuville.

Asuntolassa oleskelu on kielletty:

  • viikonloppuisin
  • lomilla
  • oppituntien aikana
  • sairaana/sairauslomalla

Asuntolaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Asuntolamme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Epäilyt huumeiden käytöstä ilmoitetaan aina poliisille.

Kulukorvaus ja avainpantti

Huoneiden siivouksesta, asuntolan tarvikkeista ja palveluista (liikuntasali ja kuntosali) sekä iltatoiminnasta peritään kulukorvausta alkaen 20,00 €/kk. Kulukorvaus laskutetaan syys- ja kevätlukukaudella. Asuntolan avain luovutetaan allekirjoitettua sitoumuslomaketta vastaan. Lomake täytetään asuntolanhoitajan työpisteellä avainta haettaessa.

Kuukausiasujilta peritään 100 €:n avainpantti, joka maksetaan Keudan verkkokauppaan. Avainpantti palautetaan asumisen päätyttyä. Jos avain katoaa, peritään 100 € lukitusten ylläpitomaksuna.

Yksittäiset yöpymiset ja muu lyhytaikainen majoitus on mahdollista varaustilanteiden mukaan taloissa Pajamäki ja Päälliköntalo erillisen hinnaston mukaisesti 1-2 hengen huoneissa alkaen 15,00 €/vrk. Lyhytaikaisen majoituksen yhteydessä ei peritä avainpanttia.

Viikko on maanantaista perjantaihin. Koulutuksen järjestäjä varaa oikeuden hintatietojen muuttamiseen.

Asuntolanhoitajan yhteystiedot

Kati Ylitalo, kati.ylitalo@keuda.fi, puh. 050 304 9541

Työhuone sijaitsee Jokirannan alakerrassa, opiskeluhuollon tiloissa.

Asuntolapaikkahakemus