Saaren kartanon opiskelija-asuntolat

Mäntsälän Saaren kartanon toimipisteessä asuntolapaikkoja on rajoitetusti. Saaren kartanon asuntolapaikat on tarkoitettu ainoastaan Keuda Saaren kartanossa opiskeleville. Asuntolapaikkoja myönnettäessä etusijalla ovat ensimmäisen vuoden opiskelijat, pitkämatkalaiset ja hankalien kulkuyhteyksien päässä asuvat. Alaikäinen opiskelija asuu asuntolassa aina huoltajansa vastuulla. Oppilaitoksen vastuuvakuutukset eivät koske asuntolassa vietettyä aikaa, joten asuntolassa asuvalla tulee olla oma vakuutus. Asuntolassa asuville perustutkintolaisille tarjotaan lounaan lisäksi aamupala ja päivällinen. Lue lisää asuntolapaikan myöntämisen perusteista sekä asuntolan järjestyssäännöistä alla olevista linkeistä:

Asuntolapaikkaa voi hakea tämän linkin kautta:

Huoneet ovat kahdelle hengelle. Huoneissa on sängyt, pöydät, tuolit, patjat, tyynyt ja peitot. Opiskelija tuo mukanaan liinavaatteet (lakanat ja tyynyliina). Huoneita voi vaihtaa vain asuntolanhoitajan luvalla. Sosiaalitilat löytyvät käytävältä. Yhteisissä tiloissa on liesi, mikro, jääkaappi, astioita sekä televisio. Asuntolassa on yövalvoja-vartija ilta- ja yöaikaan. Yövalvoja järjestää iltatoimintaa asuntolassa asuville.

Asuntolassa oleskelu on kielletty:

  • viikonloppuisin
  • lomilla
  • oppituntien aikana
  • sairaana/sairauslomalla

Asuntolaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Asuntolamme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Epäilyt huumeiden käytöstä ilmoitetaan aina poliisille. Asuntolassa asumisesta on erillinen asuntolasääntö, jonka löydät alta:

Kulukorvaus ja avainpantti

Huoneiden siivouksesta, asuntolan tarvikkeista ja palveluista (liikuntasali ja kuntosali) sekä iltatoiminnasta peritään kulukorvausta alkaen 20,00 €/kk. Kulukorvaus laskutetaan syys- ja kevätlukukaudella. Asuntolan avain luovutetaan allekirjoitettua sitoumuslomaketta vastaan. Lomake täytetään asuntolanhoitajan työpisteellä avainta haettaessa.

Kuukausiasujilta peritään 100 €:n avainpantti, joka maksetaan Keudan verkkokauppaan. Avainpantti palautetaan asumisen päätyttyä. Jos avain katoaa, peritään 100 € lukitusten ylläpitomaksuna.

Yksittäiset yöpymiset ja muu lyhytaikainen majoitus on mahdollista varaustilanteiden mukaan taloissa Pajamäki ja Päälliköntalo erillisen hinnaston mukaisesti 1-2 hengen huoneissa alkaen 15,00 €/vrk. Lyhytaikaisen majoituksen yhteydessä ei peritä avainpanttia.

Viikko on maanantaista perjantaihin. Koulutuksen järjestäjä varaa oikeuden hintatietojen muuttamiseen.

Yhteystiedot

Asuntolanhoitaja

Ylitalo Kati

Asuntolanhoitaja-Ohjaaja

+358503049541

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Yövalvoja

Jakovleva Polina

Yövalvoja

+358503002269

Mäntsälä, Paroninkuja 20 (Saaren kartano)

Päivystävä kiinteistönhoitaja
050 3860 904

Kuvia Saaren kartanon asuntoloista

Jokirannan asuntolan 2 h huone