< Takaisin uutisiin

Innostu Unelmista -oppisopimuskiertue starttasi Järvenpäästä

Innostu Unelmista –kiertue yhdistää nuoret, nuorten parissa toimivat aikuiset sekä työnantajat ja yrittäjät.

Kiertue on suunnattu nuorille, joilla oman tulevaisuuden rakentaminen ja eri vaihtoehtojen kartoittaminen on ajankohtaista. Tunnussanat Unelmat, Osaaminen ja Toiminta johdattelevat nuoret pohtimaan omaa tulevaisuutta, omia unelmia ja reittejä opiskelemaan ja työelämään. Yhtenä tavoitteena on, että oppisopimus tulisi yhä potentiaalisempana vaihtoehtona esille työllistymiseen ja ammattiin opiskeluun.

 Kiertue paikkakuntia on kaksitoista eri puolilla Suomea Torniosta pääkaupunkiseudulle. Kiertueen tapahtumapäivät koostuvat nuorille järjestettävästä Seminaarista, aikuisille järjestettävästä Workshopista ja kaikille yhteisestä tapahtuma-areenasta. Tutustu kiertueeseen http://www.innostuunelmista.fi/

Järvenpään Seminaarissa yhdeksäsluokkalaiset (n. 450) houkuteltiin ottamaan ensimmäiset askeleet kohti omaa unelmauraa. KeudaAREA:lla eri alojen opiskelijat haastoivat nuoret kilpailemaan ja tekemään tehtäviä. Metallialan oppisopimusopiskelija kertoi työtehtävistään ja oppisopimusopiskelusta.

Iltapäivällä Tapahtuma Arena oli avoinna kaikille ja kiinnostuneita vieraita oli toista sataa. Yrittäjähaastatteluissa tuli ilmi, mitä tulevaisuuden työntekijöiltä kaivataan. Vieraille tarjottiin mahdollisuus ammattilaisten ottamaan työnhakuvalokuvaa tai -videoon sekä vinkkejä työhakemuksen ja CV:n tekoon.

Kiertueen toteuttajana toimii OpsoDiili-koordinaatio – hankeen apuna ZestMark, Kasvun Roihu Oy ja Video-Ville yritykset.

IMG 0814

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi