< Takaisin uutisiin

Joona Karjalainen on Keudan opiskelijakunta Kuoman uusi puheenjohtaja

Kuoma on Keudan kaikkien toimipisteiden yhteinen opiskelijakunta. Kuoma valitsee itselleen puheenjohtajan ja hallituksen vuosittain. Uusi puheenjohtaja on Joona Karjalainen.

Joona opiskelee sähköalaa Järvenpäässä.

Miksi päädyit sähköön ja Keudaan?

Ammattikoulu on ollut minulle aina mieleisempi vaihtoehto kuin lukio,  koska olen jo pienestä pitäen ollut kiinnostunut kädentaitoista. Kuulin Järvenpään Wärtsilänkadun sähkölinjasta opoltani ja se kuulosti juuri minulle sopivalta. Sähköhän on tulevaisuuden ala, josta löytyy töitä aina osaavalle. Siispä lähdin opiskelemaan sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa suurella innolla. Tarkoituksenani on perustaa tulevaisuudessa oma sähköalan yritys, jossa pääsen hyödyntämään myös Kuomasta saamaani kokemusta.

Miksi opiskelijakuntavaikuttaminen kiinnostaa sinua?

Olen peruskoulusta asti ollut koulujen oppilaskuntatoiminnassa mukana tavalla tai toisella. Yläkoulussa olin oppilaskunnan varapuheenjohtaja ja nyt toisella asteella päätin asettua vihdoinkin ehdolle puheenjohtajaksi. Kiinnostukseni  koulutoimintaan  vaikuttamisen mahdollisuuksiin on kasvanut koko ajan.  

Mitkä ovat tavoitteesi puheenjohtajakaudelle?

Haluan saada järjestetyksi enemmän erilaisia tapahtumia. Kuoma voisi esimerkiksi tukea enemmän opiskelijakuntia eri Keudan toimipisteissä järjestettävissä tapahtumissa. Tavoitteenani on myös tuoda Keudassa esille tulleita ongelmia paremmin käsiteltäviksi ja ratkaistuiksi. Uusia tavoitteita tälle puheenjohtajakaudelle tulee varmasti vielä syksyn mittaan lisää.

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi