< Takaisin uutisiin

Keuda ja Grano kumppaneina sisällöntuotannon uudelle aikakaudelle

Työvoimapula on todellisuutta monilla aloilla. Yritysostoin viime vuosina voimakkaasti laajentuneessa Grano Group Oy:ssä pulaa on eritoten koodareista ja digiosaajista. Myös graafisen suunnittelun ammattilaisia tarvitaan koko ajan lisää.

Keuda ja Grano lähtevät nyt ratkomaan rekrytointihaasteita ja osaamisvajeita yhteistyössä. Osapuolet ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka kautta sitoudutaan pitkäjänteiseen, tiiviiseen ja tavoitteelliseen yhteistyöhön.

- Granossa on tarjolla jatkuvasti työharjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia kasvaa samalla meille työntekijäksi, toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen lupaa.

- Meillä pääsee näkemään monipuolisesti, millaista on nykyaikainen sisältöbisnes, jossa paperi on vain yksi käyttöliittymä muiden joukossa.

Uudessa ammatillisessa koulutuksessa työpaikalla järjestettävä koulutus toteutetaan joustavasti joko koulutus- tai oppisopimuksessa. Hyvä etenemistapa on esimerkiksi edetä palkattoman koulutussopimuksen kautta palkalliseen oppisopimukseen ja siitä koulutetuksi työntekijäksi.

- Keudalla on tarjota paitsi työpaikalla oppijoita, myös osaamisen kehittämistä joka tilanteeseen. Kaikki koulutus on räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaisesti, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila Keudasta sanoo.

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620. Asiakaslupauksemme ovat: Keudassa rakennat oman polut ammattiin, Keuda luo työelämäkumppanuuksia sekä Keudassa saa innostua ja innostaa.

Grano-konserni

Grano on Suomen monipuolisin markkinointi- ja sisältöpalvelujen osaaja. Tarjoamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistävät markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut, digistä printtiin. Konsernissa työskentelee yhteensä noin tuhat granolaista. Toimimme valtakunnallisesti lähes 30 paikkakunnalla ja yli 40 toimipisteessä.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi