< Takaisin uutisiin

Keuda ja Ifolor kumppanuussopimukseen

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Ifolor Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen yhteistyön lisäämiseksi ja tiivistämiseksi.

Keudan ja Ifolor ovat tehneet koulutusyhteistyötä vuodesta 2009. Ifolorin henkilökuntaa on koulutettu oppisopimuksella muun muassa johtamisen erikoisammattitutkintoon sekä painoalan tutkintoihin.

Ifolor on muuntautunut viimeisen kymmenen vuoden aikana valokuvien valmistajasta monipuoliseksi personoitujen kuvatuotteiden tekijäksi.

- Suunnan vaihtaminen on vaatinut ja vaatii tulevaisuudessakin paljon henkilöstöltä, toimitusjohtaja Leena Lamminen kertoo.

- Toimintamme on nykyisin hyvin it-orientoitunutta. Tulevaisuuden suurimmat haasteet ja mahdollisuudet liittyvät mobiilikäyttöön ja tekoälyn tuomiseen mukaan sovelluksiimme, tuotanto- ja teknologiajohtaja Timo Jokinen jatkaa.

Tässä kiehtovassa tulevaisuuden kehittämisessä Keuda haluaa olla mukana Ifolorin kumppanina.

- Uuden strategiamme mukaisesti Keuda luo kumppanuuksia voidakseen vielä nykyistäkin paremmin vastata työelämän tarpeisiin ja ollakseen jatkuvasti mukana eri alojen kehityksessä, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila sanoo.

Keudan ja Ifolorin yhteistyömahdollisuudet ovat laajat lähtien henkilöstön kehittämisestä ja Keudan opiskelijoiden työssäoppimisesta aina valokuvauskurssien järjestämiseen ja kumppaneiden työntekijöiden yhteisiin kansainvälisiin jaksoihin.

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tarjoamme koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla yhteensä 11 koulutusyksikössämme sekä oppisopimuskeskuksen kautta. Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä koulutusta. Keuda tekee laajaa yhteistyötä työnantajien ja koulutuksenjärjestäjien kanssa koko Etelä-Suomen alueella. Tuotamme asiakkaillemme hyvinvointia ja kilpailukykyä tarjoamalla tasokkaita, vetovoimaisia ja työelämälähtöisiä koulutus- ja kehittämispalveluja.

Ifolor on Suomen johtava personoitujen kuvatuotteiden online -kauppa ja valmistaja, jonka päätuotteet ovat kuvakirjat, kalenterit, kortit, valokuvat ja lahja- sekä sisustustuotteet. Ifolorin tehdas sijaitsee Keravalla. Päivittäin tuotteita valmistetaan useita tuhansia ja sesonkiaikaan ennen joulua jopa yli 10 000 kpl päivässä. Päämarkkina-alueena on Suomi mutta kuvatuotteita valmistetaan ja toimitetaan myös Ruotsiin, Ranskaan, Hollantiin, Italiaan, Irlantiin, Belgiaan ja Luxemburgiin.

 

Lisätietoja antavat:

Koulutustarkastaja Tapio Karvonen, Keudan oppisopimuskeskus 050 415 0850, tapio.karvonen@keuda.fi

Toimitusjohtaja Leena Lamminen, Ifolor Oy 040 722 8106, leena.lamminen@ifolor.fi

hihna pieniIfolorin kuvatuotteita lähdössä maailmalle.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi