< Takaisin uutisiin

Keuda ja Kiinteistöhuolto Reilax kumppanuussopimukseen

Vuoropuhelua ja uusia koulutustuotteita.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Kiinteistöhuolto Reilax Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen yhteistyön lisäämiseksi ja tiivistämiseksi.

Reilaxissa työskentelee tällä hetkellä kaksi Keudan oppisopimusopiskelijaa ja yritys ottaa mahdollisuuksiensa mukaan vastaan myös työssäoppijoita Keudasta.

Nyt allekirjoitetulla kumppanuussopimuksella tähdätään yrityksen ja koulutuksenjärjestäjän vuorovaikutuksen tiivistämiseen entisestään.

- Koulutusta tarvitsee paitsi alalle tuleva uusi työvoima, myös nykyinen henkilöstö, Reilaxin toimitusjohtaja Pari Varjalehto kertoo.

- Kiinteistöala on hyvin monipuolinen. Vaikka se mielletään tekniseksi, painotamme nykyisin toiminnassa voimakkaasti asiakkaiden kohtaamisen taitoa.

- Otamme alan kumppaniyritykseltä mielellämme vastaan esimerkiksi ajatuksia henkilöstön täydennyskoulutustarpeista ja laajennamme näin tarjontaamme työelämän toiveiden mukaisesti, Keudan asiakkuuspäällikkö Ari Ikävalko sanoo.

Keuda onKeski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tarjoamme koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla yhteensä 11 koulutusyksikössämme sekä oppisopimuskeskuksen kautta. Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä koulutusta. Työelämäkumppanuuksien luominen on yksi asiakaslupauksistamme.

Kiinteistöhuolto Reilax Oy on kiinteistöhuoltoalan moniosaaja. Yritys on perustettu vuonna 1992 Järvenpäässä, josta toiminta on levinnyt koko Keski-Uudellemaalle. Vahvuutemme on asiakasläheinen, palvelualtis, ammattinsa osaava henkilökunta. Henkilökunnan määrä on noin 30.

 

Lisätietoja antavat:

Kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila 0500 461 330, hannu.laurila@keuda.fi

Toimitusjohtaja Pasi Varjalehto 010 8363 410, pasi.varjalehto@reilax.fi

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi