< Takaisin uutisiin

Keuda ja Korsisaari kumppanuussopimukseen: Laatua liikenteeseen yhteistyöllä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Korsisaari-yhtiöt ovat tänään solmineet kumppanuussopimuksen yhteistyön lisäämiseksi ja tiivistämiseksi. Yhtenä tavoitteena on opiskelijoiden liikenneturvallisuuskasvatuksen lisääminen.

Liikenneturvallisuuden huomioon ottaminen niin ammattiautoilijoiden kuin muidenkin tiellä liikkujien toiminnassa on yhteinen haasteemme, johon tiivis kumppanuus tuo lisää vaikuttamismahdollisuuksia. Korsisaaren asiantuntijoita esimerkiksi pyydetään Keudan ammattiopiston koulutusyksiköihin kertomaan liikenneturvallisuudesta ammattiautoilijan näkökulmasta.

Muita kumppanuussopimuksen tavoitteita ovat mm. entistä paremmin Korsisaari-yhtiöiden liiketoiminnan tarpeita vastaavan koulutuksen tarjoaminen, riittävän ja osaavan työvoiman turvaaminen logistiikka- ja autoalalla sekä erilaisten ammatillisten urapolkujen mallintaminen ja toteuttaminen. Keuda ja Korsisaari-yhtiöt sitoutuvat kumppaneina  yhteisten toimintatapojen ja laadukkaan toimintakulttuurin kehittämiseen.

- Nurmijärveläisenä yrityksenä Korsisaari-yhtiöt on Keudalle ja erityisesti Keudan Nurmijärven koulutusyksikölle luontainen yhteistyökumppani. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet siihen, että ajoneuvoasentajaopiskelijamme ovat voineet suorittaa työssäoppimisjaksoja Korsisaari-yhtiössä ja päässeet hyvässä ohjauksessa harjoittelemaan raskaan ajoneuvokaluston huoltamista.  Kumppanuussopimuksen myötä toivomme tietysti, että yhteistyö entisestään syvenee, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila sanoo.

- Korsisaari-yhtiöt on tehnyt pitkään yhteistyötä Keudan kanssa. Tämä kumppanuussopimus syventää ja tiivistää yhteistyötämme merkittävästi. Meillä on paljon erilaisia lakisääteisiä sekä muitakin koulutustarpeita, joihin Keuda pystyy erinomaisesti vastaamaan.  Keudan opiskelijoille pystymme yhdessä Keudan yksiköiden kanssa  antamaan liikenteeseen ja turvallisuuteen liittyvää tietoa ammattiliikenteen näkökulmasta. Tämä sopimus tukee meidän liiketoimintaamme ja uskomme, että se myös selkeyttää henkilöstömme koulutuksen järjestämistä, toimitusjohtaja Antti Korsisaari toteaa.

Kuvassa vasemmalla Antti Korsisaari, oikealla Hannu Laurila.

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä koulutusta. Keuda tarjoaa logistiikka-alan koulutusta nuorille ja aikuisille pääosin Keravan Sarviniitynkadulla, jossa tarjolla on autonkuljettajan, varastonhoitajan ja yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tutkinnot sekä täydennyskoulutuksia. Mäntsälän Lukkarinpolulla voi opiskella ammattiopiston puolella varastonhoitajaksi. Autoalan koulutusta on tarjolla usealla eri osaamisalalla Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä ja Nurmijärvellä.

Korsisaari-yhtiöihin kuuluu yhteensä 12 yritystä, jotka hoitavat muun muassa linjaliikennettä, tilausajoja ja taksi- ja pienkalustokuljetuksia sekä matkojenyhdistely- ja ambulanssipalveluita. Joukkoliikenteen hoitamiseen liittyvä konsultointi ja joukkoliikenteen tuotannonohjausjärjestelmät ovat osa Korsisaari-yhtiöiden toimintaa. Uusin liiketoiminta Korsisaari-yhtiöissä on autokoulu. Yhtiöiden toimipisteet sijaitsevat Nurmijärvellä, Hyrylässä, Helsingissä, Espoossa, Konnevedellä ja Lohjalla. Pääasiallisina toiminta-alueina ovat Keski-Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

 

Lisätietoja antavat:

Koulutustarkastaja Tapio Karvonen, Keudan oppisopimuskeskus 050 415 0850, tapio.karvonen@keuda.fi

Yksikönpäällikkö Raimo Salminen, Korsisaari yhtiöt 050 387 2607, raimo.salminen@korsisaari.fi

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi