< Takaisin uutisiin

Keuda ja Lidl solmivat kumppanuussopimuksen

Tavoitteena alueen paras logistiikkapalvelu

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Lidl Suomi Ky ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Yhteistyön aloittaminen ajoittuu Lidl jakelu- ja logistiikkakeskuksen valmistumiseen Järvenpäässä. Opiskelussa aloitetaan  kuljetus- ja logistiikka-alalta.

Lidl on investoinut logistiikkatoiminnan laajentamiseen Järvenpään Boogie-yritysalueelle. Lidlin logistiikkakeskus työllistää valmistuessaan noin 300 työntekijää. Henkilöstön osaamisen kartoituksen tuoma tulos ja uuden teknologian tuomat haasteet luovat perustan osaamisperusteiselle koulutukselle.

- On luontevaa aloittaa yhteistyö alueella uuden toimijan kanssa. Haluamme vastata Lidl henkilöstön osaamistarpeeseen. Kuuntelemme ja käymme vuoropuhelua asiakaan kanssa, jotta voimme suunnitella koulutuksen yrityksen tarpeisiin, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila sanoo.

- Olemme iloisia yhteistyön alkamisesta Keudan kanssa. Haluamme huolehtia siitä, että osaamisemme kehittyy ja vastaa toimintaympäristön kehittymisen tarpeisiin. Uuden kumppanuuden myötä luomme uutta ja innovatiivista henkilöstön osaamisen kehittämistä liiketoimintaamme, Lidl Suomen henkilöstöjohtaja Maria Hekkala perustelee.

Lidl on tarjonnut henkilökunnalleen oppisopimuskoulutusta vuodesta 2006 lähtien.

Osaava henkilöstö on avain paitsi asiakastyytyväisyyteen, myös työhyvinvointiin ja sitoutumiseen. Nämä kaikki ovat yritykselle sellaisia menestyksen valttikortteja, että koulutukseen kannattaa satsata, Hekkala jatkaa.

linkediniinKeuda onKeski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Toteutamme opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Tarjoamme koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla. Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä sekä täydennyskoulutusta.

Lidl logoLidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin konseptin ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee 5200 henkilöä. 164 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa ja Laukaassa sijaitsevista jakelukeskuksista. Lisätietoa tuotteista, ajankohtaisista tarjouksista ja yrityksestä osoitteessa lidl.fi.

Lisätietoja antavat:
- Kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila, Keuda, 050 046 1330, hannu.laurila@keuda.fi
- Tiedottaja Anna Rissanen, Lidl Suomi Ky, 09 2345 6400, media@lidl.fi


Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi