< Takaisin uutisiin

Keuda ja Mestaritoiminta kumppanuussopimukseen

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Mestaritoiminta Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen yhteistyön lisäämiseksi ja tiivistämiseksi.

Keuda ja Mestaritoiminta ovat jo pitkään tehneet tiivistä yhteistyötä, jonka looginen jatkumo on virallisen kumppanuussopimuksen solmiminen.

- Kumppanuutemme syvyydestä ja luottamuksesta kertoo se, kuinka uskallamme haastaa toisiamme ja kehittyä yhdessä, Keudan toimialapäällikkö Outi Komi sanoo.

Keuda ja Mestaritoiminta ovat toteuttaneet yhdessä paitsi perinteistä tutkintoon johtavaa alan koulutusta, myös räätälöityjä esimieskoulutuksia ja osaamiskartoituksia. Keuda on ollut Mestaritoiminnan tukena yhtiön viimeaikaisissa suurissa muutosprosesseissa.

- Muutosta on paljon myös tulossa, esimerkiksi Järvenpään uuden terveystalon valmistuessa. Siellä on edessä meidänkin toimintamme suhteen täysin uusi maailma, johon tarvitsemme uutta osaamispääomaa, Mestaritoiminnan palvelujohtaja Varpu Paakinaho-Heikkinen toteaa.

- Tähän muuttuvaan maailmaan Keudalla on jatkossa tarjolla muun muassa hyvinvointiteknologia-asentajan koulutus, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila kertoo.

- Tärkeä yhteinen tavoitteemme on kiinteistöalan profiilin nosto, toteaa Mestaritoiminnan toimitusjohtaja Veikko Simunaniemi.

- Mestaritoiminta pyrkii siihen muun muassa juuri henkilöstön kehittämisellä sekä ympäristömyönteisyydellä ja energiatehokkuudella. Näissä kaikissa Keuda on tukenamme.

Keuda onKeski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tarjoamme koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla yhteensä 11 koulutusyksikössämme sekä oppisopimuskeskuksen kautta. Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä koulutusta. Työelämäkumppanuuksien luominen on strateginen tavoitteemme.

Mestaritoiminta Oy tarjoaa palveluitaan Järvenpään Mestariasunnot Oy:lle ja Järvenpään kaupunkikonsernille. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat huolto- ja ylläpitopalvelut, kiinteistöjen jalostuspalvelut sekä uudis- ja korjausrakentaminen. Mestaritoiminta kehittää ja uudistaa Järvenpään kaupunkikonsernin ja siihen kuuluvien yhtiöiden kiinteistöjä.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi