< Takaisin uutisiin

Keuda ja Nivos kumppaneiksi

Suunnitteilla hybridiasentajakoulutusta ja moderni oppimisympäristö.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja mäntsäläläinen energia- ja vesiyhtiö Nivos Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Tiivistyvän kumppanuuden takana on Nivoksen halu kehittää henkilöstöään ja toisaalta Keudan halu palvella työelämäasiakkaita entistä paremmin yhden luukun periaatteella.

Nivoksessa henkilöstön kehittäminen on keskeinen asia, sillä yhtiö on ja haluaa jatkossakin olla alansa edelläkävijä. Viime vuosina Nivos on kehittänyt muun muassa datakeskuksen lämmönkierrätystä, sähköverkon automaatiota, hajautettuja energiaratkaisuja sekä vesihuoltoa.  

- Haluamme luoda työntekijöillemme kasvupolkuja, joilla he voivat kehittyä moniosaajiksi, Nivoksen henkilöstöjohtaja Nyrki Laine kertoo.

- Keudan toteuttamaan uudenlaiseen ammatilliseen koulutukseen soveltuu loistavasti, että Nivos täydentää henkilöstönsä osaamista pala palalta eri aloja yhdistellen, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila Keudasta sanoo.

Keudan ja Nivosen yhteisissä suunnitelmissa on juuri niin kutsuttujen hybridiasentajien kouluttamista erilaisten energiaratkaisujen ympärille. Tähän liittyen suunnitellaan myös uudenlaisia oppimisympäristöjä, joissa on mukana esimerkiksi aurinkopaneelitekniikkaa. Kumppanit haluavat yhdessä vastata nopeasti kehittyvän energia-alan osaamis- ja työvoimatarpeisiin.

Kuvassa vasemmalla Keudan Hannu Laurila ja oikealla Nivoksen Nyrki Laine kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

 

Lisätietoja:

Tapio Karvonen, asiakkuuspäällikkö, Keuda puh. 050 415 0850, tapio.karvonen@keuda.fi

Nyrki Laine, henkilöstöjohtaja, Nivos puh. 0400 582 650, nyrki.laine@nivos.fi

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Henkilökuntaa on noin 620. Asiakaslupauksemme ovat: ”Keudassa rakennat oman polut ammattiin”, ”Keuda luo työelämäkumppanuuksia” sekä ”Keudassa saa innostua ja innostaa”.

Nivos Oy

Nivos on moderni energia- ja vesiyhtiö, joka toimii Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Nimensä mukaisesti Nivos nivoo yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta heidän asiakkaansa voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin.  Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy ja Nivos Vesi Oy. Konsernissa nivoutuvat yhteen monipuolinen toiminta: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto.

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi