< Takaisin uutisiin

Keuda ja SOL Palvelut Oy kumppanuussopimukseen

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja SOL Palvelut Oy ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo 15 vuoden ajan. Kumppanuussopimuksen myötä yhteistä tekemistä tiivistetään entisestään.

- Keudan ja SOL:n kumppanuus on tasolla, joilla useimmissa muissa kumppanuuksissamme vasta pyrimme, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila Keudasta toteaa.

- Alan kouluttajamme tekevät työtä enimmäkseen SOL Palveluiden omissa toimintaympäristöissä, työpaikoilla. Tämä on tulevan ammatillisen koulutuksen reformin mukaista toimintaa.

Tällä hetkellä SOL Palveluiden henkilökunnasta 60 opiskelee Keudassa tutkintoon. Uusia opiskelijoita on aloittamassa taas tammikuussa.

- Alallamme kilpailu on kovaa. Usein asiakkaamme vaativat henkilöstöltämme tiettyä koulutustasoa, joten koulutuskumppanuus on hyvin tärkeää, SOL:n johtaja Merja OIjakka kertoo.

- Meidän täytyy olla koko ajan ammattitaitoisempia ja samalla tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme.

Puhdistuspalvelualalla on pula osaavasta ja erityisesti koulutetusta työvoimasta. Siksi SOL kouluttaa henkilöstöään hyvin aktiivisesti. Yhteistyössä Keudan kanssa haetaan koko ajan uusia ja innovatiivisia ratkaisuja toiminnan tehostamiseen ja laadun parantamiseen. Robotiikka tekee tuloaan, digitaaliset oppimisympäristöt ovat osittain jo käytössä.

Keuda onKeski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tarjoamme koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla yhteensä 11 koulutusyksikössämme sekä oppisopimuskeskuksen kautta. Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä koulutusta. Työelämäkumppanuuksien luominen on yksi asiakaslupauksistamme.

SOL Palvelut Oy SOL on suomalainen perheyritys, joka on laajentunut Baltian maihin, Venäjälle ja Ruotsiin. SOL on monipalveluyritys, joka tarjoaa palveluja eri toimialoja edustaville asiakkaille. Kiinteistönhoito-, turvallisuus-, toimitila- ja henkilöstöpalvelut ovat nousseet siivous- ja pesulapalvelujen rinnalle SOL Aurinkokuntaan. SOL Palveluissa asiakas voi tilata kaikki tarvitsemansa palvelut samalta tutulta yhteyshenkilöltä. SOL haluaa olla palvelualan edelläkävijä ja palvella asiakkaita aurinkoisesti. SOL tuottaa palvelut asiakkaillensa ammattitaitoisesti ja kerralla oikein.

 

Lisätietoja antavat:

Kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila 0500 461 330, hannu.laurila@keuda.fi

Johtaja, henkilöstön kehitys Merja Oljakka 0400 178 550, merja.oljakka@sol.fi

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi