< Takaisin uutisiin

Keuda ja Transval kumppanuussopimukseen

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Suomen Transval Group ovat tänään allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen. Transvalin kanssa tehty sopimus on Keudalle ensimmäinen virallinen yrityskumppanuus.

Kumppanuussopimuksessa sovitaan keskinäisestä, pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta yhteistyöstä ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä, oppimisen johtamisessa sekä kehittämisessä. Kumppanuus tuo lisäarvoa kummallekin osapuolelle ja parantaa molempien kilpailukykyä.

Kumppanuussopimuksen mukaan yhteistyössä pyritään muun muassa Transvalin erityistarpeet ja liiketoimintastrategian huomioiviin toteutuksiin, riittävän ja osaavan työvoiman turvaamiseen sekä ammatillisten urapolkujen mallintamiseen ja toteuttamiseen.

Kumppanuussopimuksessa sovitaan myös koulutustoiminnan toteutuksen seurannasta, säännöllisestä palautteen antamisesta ja kumppanuuden hyödyntämisestä osapuolien markkinoinnissa.

- Kumppanuussopimus on tärkeä askel Keudan pitkäjänteisen yritysyhteistyön syventämiseen. Haluamme palvella kumppaneitamme yhden luukun periaatteella ja olen iloinen, että Transval tuli ensimmäiseksi yrityskumppaniksemme, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila sanoo.

- Meillä Transvalissa on vahva luottamus siihen, että yhteistyö Keudan kanssa tulee olemaan kumppanuussopimuksen  ansiosta entistäkin tuloksekkaampaa. Tällä hetkellä ensisijainen tarpeemme on luoda kehityspolkuja nykyisille työntekijöillemme, henkilöstöjohtaja Anu Lapiolahti kertoo.

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä koulutusta. Transval puolestaan on Suomen suurin sisälogistiikka-alan toimija. Osaamisen johtaminen on keskeinen osa Transvalin strategiaa.             

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi