< Takaisin uutisiin

Keuda ja Vepe Oy Peltonen kumppanuussopimukseen: Tuoreella osaamisella markkinat haltuun

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Vepe Oy Peltonen pyrkivät kumppanuussopimuksella molemminpuoliseen sparraukseen ja yhteisiin kehitysnäkymiin. Kuvassa kättelevät Keudan Hannu Laurila ja Vepen Antti Terkomaa.

Toimitusjohtaja Antti Terkomaa on vastikään palannut Kiinasta, jonne Vepe toimitti ensimmäisen jääkiekkokaukalonsa. Metallialan yritys on vahvassa kasvussa ja pyrkii lisäämään erityisesti vientiä.

- Tarvitsemme tulevaisuudessa lisää alan osaavaa työvoimaa, joten hyvä koulutuskumppani on tarpeen. Oppisopimus esimerkiksi on hyvä malli varmistaa, että uusi työntekijä on yrityksen tilanteeseen juuri se sopiva henkilö, Terkomaa toteaa.

- Keudassa on ajanmukaiset laitteistot myös metallialalla, joten voimme tarjota myös nykyiselle henkilöstölle osaamista päivittävää ja täydentävää koulutusta, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila kertoo.

Vepellä ollaan myös kiinnostuneita ottamaan tarpeiden ja tilanteen mukaan vastaan eri alojen työssäoppijoita, joilla voi olla mahdollisuus jatkaa kesätöissä.

Keuda ja Vepe ovat tehneet koulutusyhteistyötä jo 2000-luvun alkuvuosista lähtien, mutta nyt yhteisellä polulla on tarkoitus ottaa iso harppaus eteenpäin.

- Keuda palvelee työelämäkumppaneitaan jatkossa yhden luukun periaatteella, eli yritys saa meiltä läheisen sparrauskumppanin, jonka kanssa voi yhdessä rakentaa parhaita tapoja viedä liiketoimintaa strategian mukaisesti eteenpäin. Yhden luukun takana on tarjolla koko Keudan laaja osaamisrepertuaari, oppisopimusjohtaja ja Keudan tulevien työelämäpalvelujen (1.1.2017 alkaen) johtaja Anne Vuorinen sanoo.

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tarjoamme koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla yhteensä 11 koulutusyksikössämme sekä oppisopimuskeskuksen kautta. Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä koulutusta. Työelämäkumppanuuksien luominen on yksi asiakaslupauksistamme.

Vepe Oy Peltonen suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennus-, urheilu-, aita- ja alihankintatuotteita palvellen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Vepelle ominaista on jatkuva tuotteiden kehittäminen ja uuden etsiminen. Perheyrittäjyyden henki on erittäin vahva ja antaa perusvireen yrityksen koko toiminnalle. Laaja tuotantomme vaatii monipuolisen konekannan. Vepe ei pelkästään muokkaa terästä, vaan myös suunnittelee. Asiakas saa halutessaan täyden palvelun - ideasta valmiiksi tuotteeksi. Vepe tarjoaa myös kaiken kattavan huolto-, korjaus- ja asennuspalvelun.

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi