< Takaisin uutisiin

Keuda on kouluttajana mukana Sail For Good –projektissa: Meretniemet Keudan opiskelijoina maailman merillä

Tulevana perjantaina vietetään Helsingin Hernesaaressa kuusivuotisen Sail For Good –projektin starttipäivää, jonka tulee avaamaan itse pääministeri Juha Sipilä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumaan tämän linkin kautta. Keuda on näkyvästi mukana tapahtumien järjestelyissä. Hernesaareen on lähdössä muun muassa matkailu- ja liiketalousalan opiskelijoita pitämään huolta tapahtuman sujuvuudesta.

Keudalla on merkittävä rooli myös itse purjehduksen aikana. Meretniemen viisihenkinen perhe lähtee matkaan Turkin Istanbulista kesäkuun alussa. Koko perhe opiskelee kuusivuotisen purjehduksen aikana, joten hankkeesta on tulossa varsinainen digitaalisen etäoppimisen laboratorio ja happotesti. Lapset käyvät peruskoulua vanhempien ohjauksella ja vanhemmat Riikka ja Tuomo suorittavat audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon Keudassa oppisopimuksella. He tarvitsevat alan osaamista voidakseen käyttää erilaisia viestintävälineitä mahdollisimman laajasti ja tehokkaasti hyväksi purjehduksen aikana.

- Tämä on meille hieno tilaisuus kokeilla erilaisia tapoja ohjata ja antaa opetusta verkkopohjaisesti, toteaa kouluttaja Mauri Laine Keudan aikuisopistosta.

Sail For Good –projektin aikana järjestetään kymmenissä Meretniemien reitin varrella olevissa kohteissa ympäri maailmaa Global Classroom –tapahtumia. Keudalla on suunnitelmissa olla mukana myös niissä ja edistää hankkeen aikana muidenkin Keudan opiskelijoiden sekä henkilökunnan kansainvälisyyttä.
 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi