< Takaisin uutisiin

Posti valitsi Keudan koulutuskumppaniksi

Posti on viime vuosina laajentunut yhä monipuolisemmaksi palveluyhtiöksi. Keuda on aloittanut Postin koulutuskumppanina.

Ensimmäinen yhteistyön avaus oli Postin kuljettajille järjestetty kolmipäiväinen kuluttajalaitteiden asennuskurssi maaliskuun loppupuolella. Esimerkiksi kodinkoneasennukset kuuluvat jo entuudestaan Postin palveluvalikoimaan. Kuljetuksen yhteydessä tehtävät asennukset mahdollistavat kattavan palvelukokonaisuuden tarjoamisen asiakkaille.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Posti Oy ovat nyt solmineet kumppanuussopimuksen, joten yhteistyömuotoja tulee jatkossa lisää.

- Toimintaamme on muokattu tarjontalähtöisestä kysyntälähtöiseksi. Haluamme kuunnella kumppaneitamme tarkalla korvalla. Keuda on niin laaja-alainen koulutuksenjärjestäjä, että mahdollisuutemme tukea Postin palveluja ovat lähes rajattomat, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila sanoo.

Teknisten taitojen lisäksi Posti ja Keuda painottavat koulutuksissa asiakaspalvelua ja hyvän asiakaskokemuksen synnyttämistä.

- Asiakkaan kohtaaminen on isossa roolissa postilaisten työssä, sillä olemme palveluammatissa. Koulutamme kiinnostunutta henkilöstöämme näihin uusiin tehtäviin. Vapaaehtoisia koulutettavia ilmoittautuu koko ajan enemmän. Nyt järjestettävään asennuskoulutukseen on tulossa noin 40 postilaista, osaamisen kehittämispäällikkö Esa Lilja Posti Oy:stä kertoo.

 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Keudalla on yhteensä 11 toimipistettä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista.  Henkilökuntaa on noin 650. Asiakaslupauksemme ovat: ”Keudassa rakennat oman polut ammattiin”, ”Keuda luo työelämäkumppanuuksia” sekä ”Keudassa saa innostua ja innostaa”.

 

Posti Oy

Posti on palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Posti kasvaa uusille palvelualueille ja on entistä merkityksellisempi asiakkaidensa arjessa. Olemme ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta 11 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 1 647 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme 20 300 ammattilaisen voimin.

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi