< Takaisin uutisiin

Uudet nettisivumme on julkaistu - Tervetuloa!

Olet nyt Keudan uusilla, 3. marraskuuta 2014 julkaistuilla nettisivuilla. Tervetuloa!

Nettisivumme toimivat nyt päätelaiteriippumattomasti eli ovat näppärästi selattavissa ison näytön lisäksi myös tablettitietokoneilla ja älypuhelimilla.

Keudan koulutustarjonta oli sivuilla esillä entistä monipuolisemmin. Mustan yläpalkin kohdasta OPINNOT pääset katsomaan koko Keudan koulutuksia sekä muuta opiskeluun liittyvää tietoa. Etusivulta pääset myös suoraan osioihin Nuorten koulutus (Keudan ammattiopisto), Aikuisten koulutus (Keudan aikuisopisto) ja Oppisopimuskoulutus.

Olemme saaneet koulutusesittelyihin mukaan jo jonkin verran videopätkiä, jotka ovat toteuttaneet Keudan ammattiopiston audiovisuaalisen alan opiskelijat. Videoesittelyitä on tulossa lisää.

Mustasta yläpalkista löydät PALVELUT (esim. lounasravintolamme) ja YHTEYSTIEDOT & YKSIKÖT -otsikon takaa tietoa Keudan koulutusyksiköistä ja koko henkilöstön yhteystiedot.

YRITYKSILLE & YHTEISÖILLE -osiossa kerrotaan muun muassa, miten Keudan tekee alueyhteistyötä, tukee yrittäjyyttä ja tarjoaa työnantajille työntekijöitä sekä työssäoppijoita. Kohdasta TIETOA KEUDASTA löydät kuntayhtymän perustietojen lisäksi esimerkiksi julkaisut sekä avoimet työpaikat. Oikealla ylhäällä International-otsikon takana puolestaan on englanninkielinen, ulkomaisille yhteistyökumppaneillemme suunnattu osuus.

Sivut on rakennettu kokonaan uudelleen, uudelle tekniselle alustalle, joka on avoimen lähdekoodin järjestelmä nimeltä Silver Stripe. Teknisestä toteutuksesta on kanssamme vastannut Focus Flow Oy ja visuaalisesta ilmeestä Zeeland Oyj. Määrittelyn ja konseptoinnin ennen toteutusta teimme yhteistyössä Soprano Oyj:n kanssa.

Nettisivujen kehitys jatkuu julkaisun jälkeenkin. Haluatko antaa sivuista palautetta ja kehitysehdotuksia? Niitä ottaa mielellään vastaan viestintäpäällikkö Heli Vastamäki, jonka tiedot löydät alta.

Toivomme uusien sivujen palvelevan Sinua mahdollisimman hyvin!

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi