< Takaisin uutisiin

Keuda ja Lindström solmivat kumppanuussopimuksen

Tavoitteena alan osaamisen monipuolistaminen. Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Lindström Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen yhteistyön lisäämiseksi ja tiivistämiseksi. Keudan ja Lindströmin yhteistyö on alkanut tekstiilihuollon koulutuksesta jo viisitoista vuotta sitten. Nykyistä yhteistyötä laajennetaan alan muuttuvien tarpeiden mukaan mm. kone- ja metallialan automaatiotekniikan ja kunnossapidon osaamisalalle.

Työelämässä tarvitaan enenevässä määrin moniosaajia. Lindström haluaa lisätä henkilökuntansa osaamista ja ohjaa heitä kouluttautumaan Keudassa. Tavoitteena on saada oppisopimuskoulutuksen avulla lisäosaamista muun muassa lähiesimiehen ammattitutkinnosta, liiketalouden perustutkinnon asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalasta sekä kone- ja metallialan perustutkinnon automaatiotekniikan ja kunnossapidon osaamisalasta.

- Lindströmillä kiinnitetään huomiota hyvään johtamiseen, kannustavaan palautteeseen sekä koulutukseen, jotka varmistavat yrityksen ja henkilöstön jatkuvan kehittymisen. Iloitsemme oppimisesta; kehitämme jatkuvasti esimiehiämme ja tarjoamme uusia oppimismahdollisuuksia kaikille työntekijöillemme. Keudan kanssa yhteistyö on tarjonnut meille henkilöstön kehittämiseen monipuolisia mahdollisuuksia, Head of HR, Finland Mari Jokinen sanoo.


Lindströmin strategian tavoitteina ovat sitoutuneet työntekijät, ylivertainen toiminta, erinomainen asiakaskokemus ja kasvu. Lindström palvelee asiakkaitaan 16 paikkakunnalla Suomessa.

– Keuda haluaa olla koulutuksen keinoin tukemassa ja mahdollistamassa tavoitteita. Yhteistyössä voimme poistaa osaamiskapeikkoja hyvin kohdennetulla, suunnittelulla sekä toteutetulla koulutuksella, kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila kiteyttää.

Lindström toimii globaalisti 24 eri maassa. Keuda on järjestänyt Lindströmin kanssa koulutusvientiä tekstiilihuollon hygieniavastaavan koulutuksessa pienimuotoisesti verkon välityksellä.

Keuda on Keski-Uudenmaan johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Toteutamme opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä, vetovoimaisia koulutus- ja kehittämispalveluja. Tarjoamme koulutusta kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla. Järjestämme myös yrityksille ja yhteisöille räätälöityä sekä täydennyskoulutusta.

Lindström Group Me Lindströmillä huolehdimme ihmisistä työssä. Joustavat ja arkea helpottavat vuokrapalvelumme parantavat asiakkaidemme turvallisuutta, hygieniaa ja yrityskuvaa. Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme työntekijöistämme. Lindströmillä työskentelee yli 3000 ihmistä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2015 liikevaihto oli 302 miljoonaa euroa. Visiomme on olla vakavarainen, puolen miljardin euron yritys, jonka sitoutuneet työntekijät tuottavat erinomaisen asiakaskokemuksen.

Lisätietoja antavat:
Kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila, 0500 461 330, hannu.laurila@keuda.fi
Head of HR, Finland Mari Jokinen, Lindström Oy,  040 826 1004, mari.jokinen@lindstromgroup.com

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi