Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

Avoimet työpaikat

Tule töihin Keudaan! 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 650 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

 

Töissä Keudassa

  • henkilöstöstä noin kaksi kolmasosaa on opetushenkilöstöä
  • vakinaisen henkilöstön osuus koko henkilöstöstä on 89 %
  • naisia on 65 %, miehiä 35 %
  • henkilöstön keski-ikä on 48,7 vuotta.

Tutustu myös Keudan vuosikatsaukseen ja muihin julkaisuihin sekä Keuda-blogeihin.

Keudan henkilöstöpäivää eli Keuda-päivää vietettiin virtuaalisesti 18.1.2021.

Keudan henkilökunta ja opiskelijat tekivät hienoa työtä sisällön tuottamiseen ja kaikki oli suunniteltu kellontarkasti. Näin syntyi onnistunut Keuda-päivä.

Videolle on koostettu mitä tapahtui kulissien takana päivän aikana. Päivän toteutukseen tarvittiin suuri joukko ihmisiä ja työt tehtiin hyvällä yhteistyöllä. Kaikilla tapahtumaan osallistujilla oli tärkeä osansa, että saimme onnistuneen ja hienon tapahtuman.

Kiitokset kaikille, jotka mahdollistitte päivän onnistuneen toteutuksen ja myös heille, jotka olivat tukijoukoissa auttamassa, että päivä sujui odotetusti!

Videon on kuvannut Juri Aavalainen, joka opiskelee Keudassa media-alan ammattitutkintoa. Juri on todella hyvin onnistunut vangitsemaan tunnelman ja miten hyvin kaikki tekivät yhteistyötä.

 

 


 

Avoimet työpaikat Keudassa


 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi