Keudan toiminta epidemiatilanteen aikana. Lue tästä >

k digilabs2

Keuda innostaa uusien teknologioiden opiskeluun, kokeiluun ja käyttöönottoon

Keuda tekee aktiivista kehitystyötä älykkäiden oppimisympäristöjen kehittämisessä.

digikeuda

Paljon digikoulutuksia ja -workshoppeja, tarpeiden mukaisia digitoimintasuunnitelmia (digitukihenkilöt ja Kampusten vierituki), erilaisia erikoistuneita digitiimejä, osaamismerkkejä (badget) - kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan.

Digitaaliset mahdollisuudet virtuaalimaailmoista uusiin teknologioihin kuten lisätyn todellisuuden teknologia (AR), VR ym. rikastavat useita eri Keudan aloja.

Esim. Keudan lisätyn todellisuuden ratkaisuihin voit tutustua tästä linkistä.

 

pystyt

Digitaalisella oppimisympäristöllä elinvoimaa ja ammattitaitoa

Seitsemän Keski-Uudenmaan kunnan yhdessä omistama koulutuskuntayhtymä Keuda kasvattaa ammattitaitoisia tekijöitä, jotka osaavat hyödyntää työssään monipuolisesti uuden teknologian mahdollisuuksia.
 
Keudan tarjoaa yritys- ja opiskelija-asiakkailleen yksilöllisiä ja vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluita. Keudan tehtävä on edistää myös toimialueensa elinvoimaa kouluttamalla eri alojen ammattilaisista rohkeita teknologian käyttäjiä.
 
– Digitaalisen oppimispolkumme avulla edistämme opettajiemme ja oppilaidemme valmiuksia muuttuvan työelämän vaatimuksiin. Hyödynnämme opetussuunnitelmassamme aktiivisesti erilaisia digitaalisia uuden teknologian ratkaisuja, jotka kannustavat opiskelijoita teknologian monipuoliseen ja ennakkoluulottomaan kokeiluun ja käyttöönottoon.
 

digi1

Kari Honkonen
verkkopedagogiikan kehittäjä 
040 174 5520
kari.honkonen @ keuda.fi

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi